← Terug naar evenementencategorie

GECERTIFICEERDE PROFIBUS- EN PROFINETOPLEIDING

Industrie 4.0

De PROFIBUS UK-groep ondersteunt trainingen van de Manchester Metropolitan University (MMU), Verwer Training & Consultancy Ltd (VTC) en Control Specialists Ltd (CSL). Alle drie organisaties zijn PI Training Centers (PITC's), geautoriseerd door PROFIBUS & PROFINET International (PI) om PI's gecertificeerde cursussen te leveren die leiden tot internationaal erkende accreditatie als Certified PROFIBUS of PROFINET Engineers of Installers.

PROFINET TRAINING CURSUSSEN


profinet logoGecertificeerd PROFINET-installatieprogramma

Een essentiële cursus voor elektrotechnici en technici die hun vaardigheden moeten upgraden naar een industriële Ethernet-installatie. Deze eendaagse, hands-on cursus leert het ontwerp, de installatie en het testen van complete PROFINET-netwerken en leert afgevaardigden hoe ze gemeenschappelijke, maar potentieel dure installatieproblemen kunnen voorkomen.

Volgende cursussen:

2 juli, Locatie: Manchester, Provider: MMU
Meer informatie en registratie
16 Sep, Locatie: Manchester, Provider: CSL
30 Sep, Locatie: Belfast, Provider: CSL
Meer informatie en registratie


PROFINET Inbedrijfstelling en onderhoud

De PROFINET-cursus voor inbedrijfstelling en onderhoud van één dag biedt een gemiddeld opleidingsniveau voor technici en ingenieurs die zich bezighouden met inbedrijfstelling, gezondheidscontrole en foutopsporing op operationele PROFINET-systemen.

Volgende cursussen:

3 juli, Locatie: Manchester, Provider: MMU
Meer informatie en registratie
17 Sep, Locatie: Manchester, Provider: CSL
1 oktober, Locatie: Belfast, Provider: CSL
Meer informatie en registratie


Gecertificeerde PROFINET-technicus

Deze training biedt een gedetailleerde technische kennis van PROFINET-technologie en de voordelen ervan voor uw automatiserings- en productieprocessen. Aan het einde van de training zal er een theorie-examen zijn. Deelnemers die slagen krijgen de titel Certified PROFINET Engineer en krijgen een officieel certificaat. Succesvolle deelnemers zullen het vertrouwen hebben om PROFINET te evalueren als een oplossing voor hun automatiseringseisen en in staat te zijn om een ​​juiste applicatie te ontwerpen.

Volgende cursussen:

3 juli, Locatie: Manchester, Provider: MMU
Meer informatie en registratie
17 Sep, Locatie: Manchester, Provider: CSL
1 oktober, Locatie: Belfast, Provider: CSL
Meer informatie en registratie


PROFIBUS TRAINING CURSUSSEN

profibus-logo
Gecertificeerd PROFIBUS-installatieprogramma

Een essentiële cursus voor elektrotechnici en technici die hun vaardigheden moeten upgraden om Fieldbus-installatie op te nemen. Deze eendaagse, hands-on cursus leert het ontwerp, de installatie en het testen van complete PROFIBUS-netwerken inclusief DP, PA en optische vezeltechnologie. De cursus behandelt lay-out en beëindiging van de bus, regels en werkwijzen voor de basis, en leert afgevaardigden hoe ze gemeenschappelijke, maar potentieel dure installatieproblemen kunnen voorkomen.

Volgende cursussen:

30 Sep, Locatie: Manchester, Provider: MMU
Meer informatie en registratie
23 Sep, Locatie: Belfast, Provider: VTC
22 juli, locatie: Inverness, provider: VTC
9 Sep, Locatie: Manchester, Provider: VTC
Meer informatie en registratie


PROFIBUS Commissioning & Maintenance-cursus

Een eendaagse cursus die is opgezet als aanvulling op de gecertificeerde PROFIBUS installercursus, met betrekking tot de praktische technieken voor het zoeken naar fouten in "operationele" PROFIBUS-netwerken. Technieken die in de cursus worden onderwezen omvatten het gebruik van een moderne PROFIBUS-analysator, klasse 1 en klasse 2-hoofdfuncties (engineeringtool) om netwerkfouten, apparaatfouten en I / O-problemen te diagnosticeren. Studenten leren ook hoe ze kabel-, verbindings- en apparaatfouten kunnen diagnosticeren en nauwkeurig kunnen lokaliseren.

Volgende cursussen:

1 oktober, Locatie: Manchester, Provider: MMU
Meer informatie en registratie
24 Sep, Locatie: Belfast, Provider: VTC
23 juli, locatie: Inverness, provider: VTC
10 Sep, Locatie: Manchester, Provider: VTC
Meer informatie en registratie


Gecertificeerde PROFIBUS-systeemontwerper

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met het ontwerp,
specificatie of verwerving van moderne automatiserings- en besturingssystemen op technisch of technisch niveau. De cursus is ook geschikt voor apparaatfabrikanten, systeemintegrators en technische verkoop / marketingmensen die willen weten wat de beste manier is om systemen samen te stellen. De cursus is gericht op het niveau van professionele ingenieurs en er wordt uitgegaan van een basiskennis met de terminologie van het besturingssysteem en de mogelijkheid om eenvoudige technische berekeningen uit te voeren.

Volgende cursussen:

22 juli, Locatie: Manchester, Provider: MMU
Meer informatie en registratie
11 Sep, Locatie: Manchester, Provider: VTC
Meer informatie en registratie


Gecertificeerde PROFIBUS Engineer-cursus

Dit is een diepgaande cursus die PROFIBUS DP- en PA-netwerkwerking, ontwerp, inbedrijfstelling en live-foutopsporing behandelt. De cursus behandelt eenvoudige cyclische gegevensuitwisseling (de zogenaamde DP-V0) en DP-V1-extensies die worden gebruikt in PA-apparaten en complexere DP-apparaten. Het grootste deel van de cursus houdt zich bezig met het begrijpen en interpreteren van de verschillende telegrammen die tussen apparaten doorgaan. Het is een wereldwijd erkend trainingsprogramma, gestandaardiseerd door PROFIBUS International. De gecertificeerde PROFIBUS-installateur en de inbedrijfstelling- en onderhoudscursussen zijn essentiële vereisten voor het bijwonen van deze cursus.

Volgende cursussen:

23 juli, Locatie: Manchester, Provider: MMU
Meer informatie en registratie
23 juli, locatie: Inverness, provider: VTC
10 Sep, Locatie: Manchester, Provider: VTC
Meer informatie en registratie

ON-SITE TRAINING VOOR 6 OF MEER MENSEN

Als je een groep 6 of meer hebt om te trainen, dan ben je misschien geïnteresseerd in een cursus op je eigen locatie. Het VK is goed bediend met volledig geaccrediteerde trainingsfaciliteiten, met drie organisaties die deze cursussen on-site kunnen aanbieden, The Ascent Center aan de Manchester Metropolitan University (MMU), Control Specialists Ltd (CSL) en Verwer Training and Consultancy (VTC).

Geïnteresseerd in training op locatie voor uw bedrijf? Klik hier om contact op te nemen met MMU or hier om contact op te nemen met CSL of hier om contact op te nemen met VTC

INTRODUCTIE tot PROFINET - ESSEX


PROFINET - Installatie, inbedrijfstelling en onderhoud

Sept University of Essex
PROFINET wordt snel het voorkeursnetwerk voor communicatie in de industriële automatisering. Maar hoe verschilt het van het conventionele ethernet, welke voorzorgsmaatregelen moet ik treffen bij de installatie, hoe kan ik het in gebruik nemen en ondersteunen? Antwoorden op deze en vele andere vragen die u heeft, worden tijdens deze twee-inleidende cursus aan PROFINET aangeboden. Beginnend met de basis van Ethernet, gaat de cursus verder naar PROFINET, hoe deze correct moet worden geïnstalleerd in een industriële omgeving en suggesties voor installatiekwalificatie van uw netwerk. De tweede dag wordt besteed aan het bouwen van een PROFINET-netwerk bestaande uit een PLC, meerdere PROFINET IO-apparaten en switches van verschillende fabrikanten. Dit wordt gevolgd door het definiëren van de operationele kwalificatie voor een PROFINET-netwerk en de beschikbare tools om deze taak uit te voeren en doorlopende ondersteuning van een PROFINET-netwerk.
Neem contact op met Philip George aan de Universiteit van Essex om je te registreren.

De PROFIBUS Group

We creëren en leveren normen, profielen en trainingscursussen voor de digitale communicatie van de procesindustrie

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link