← Terug naar categorie Machine- en elektrische veiligheidssystemen

Castell introduceert een unieke webshop voor veiligheidsvergrendelende industrie

Porta Castell

In een primeur voor de veiligheidsvergrendelingsindustrie, heeft industriële veiligheidsspecialist Castell Safety International Ltd een webshop gelanceerd met unieke functionaliteit, Porta Castell (www.porta.castell.com).

Porta Castell is een online-faciliteit waarmee klanten niet alleen Iso-Lok lock-out / tag-out-producten en vervangende FS-sleutels kunnen bestellen, maar nu geselecteerde ingesloten sleutelvergrendelingen en Salvo-producten kunnen bestellen via een symboolconfigurator. Hangsloten van Iso-Lok kunnen worden besteld op basis van bestaande verschillen of suites, waarbij klanten bij het plaatsen van hun bestelling de vereiste specificaties aangeven. Vervangende reserveonderdelen van ingesloten sleutelvergrendelingen en Salvo-producten kunnen ook worden gekocht voor de bestaande systemen van de klant ter plaatse.

Betaling kan nu worden gedaan via een inkooporder systeem, naast de bestaande betalingskaart (credit / debit) -kaart optie. De webshop heeft ook een mogelijkheid om een ​​offerte te maken en te exporteren om aan de papierbehoeften van klanten te voldoen.

Porta Castell zorgt ervoor dat bestellingen sneller worden verwerkt, met verbeterde levertijden voor ingesloten sleutellocks en Salvo-producten; producten kunnen binnen zeven dagen worden verzonden.

Klanten profiteren ook van een verbeterde bevestigingsservice; Porta Castell-bestellingen ontvangen een onmiddellijke orderbevestiging.

David Hughes, verkoopdirecteur van Castell, zei: "Dit is een belangrijke ontwikkeling voor Castell. De mogelijkheid voor klanten om bestellingen te plaatsen en producten te selecteren met Porta Castell zal de doorlooptijden verkorten en ervoor zorgen dat klanten de juiste producten kunnen selecteren op het moment van aankoop. De producten van Castell worden over de hele wereld geïnstalleerd - het antwoord van Porta Castell op oplossingen voor de vraag van onze klanten om deze geïnstalleerde basis te ondersteunen, is een belangrijke kwestie. "

Shila Mohammadian
Castell Safety International Ltd
217 Kingsbury Road
Londen
UK
NW9 9PQ
Tel: + 44 (0) 20 8200 1200
Fax: + 44 (0) 20 8205 0055
E-mail: [Email protected]
Website: www.castell.com

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.