← Terug naar evenementencategorie

De volgende industriële transformatie is er: Rockwell Automation helpt bedrijven om zich voor te bereiden op automatisering Fair 2018

uitbreiding van de menselijke mogelijkheid

Lanceert een nieuw merkplatform terwijl brancheleiders bijeenkomen om belangrijke onderwerpen te bespreken die van invloed zijn op de fabrikanten van vandaag

Tijdens de jaarlijkse Automation Fair onthulde Rockwell Automation zijn nieuwe merkbelofte: Expanding Human Possibility door de verbeeldingskracht van mensen te combineren met de intelligentie van machines.

De merkbelofte ondersteunt de nadruk die het bedrijf legt op het tot leven brengen van The Connected Enterprise en hoe, door mensen, machines en gegevens in een heel bedrijf met elkaar te verbinden, fabrikanten effectiever en productiever worden.

"Het nieuwe merk Rockwell Automation benadrukt de centrale rol die mensen spelen in geavanceerde productie en onderstreept onze focus op manieren om prestaties te maximaliseren, innovatie te bevorderen en groei te stimuleren"

zegt Blake Moret, voorzitter en CEO van Rockwell Automation.

"Samen met onze partners op Automation Fair laten we zien hoe we The Connected Enterprise tot leven kunnen brengen, waardoor onze klanten meer efficiënte, wendbare en productieve bedrijven kunnen bouwen."

Duizenden wereldwijde leiders in de industrie verzamelen zich in Philadelphia om de nieuwste technologie te ervaren en om trends in de branche te bespreken die van invloed zijn op het huidige productieklimaat, zoals cyberveiligheid, vrouwelijk leiderschap, de vaardighedenkloof en STEM. Veel van dit boeiende gesprek zal worden gedeeld via Facebook Live-uitzendingen met Rockwell Automation en andere thought leaders.

Tijdens het evenement zullen Rockwell Automation en leden van zijn PartnerNetwork laten zien hoe nieuwe producten en oplossingen ondersteunen:

The Connected Enterprise: nieuwe analytische en digitale oplossingen kunnen helpen data om te zetten in begrijpelijke informatie, waardoor gebruikers zelfverzekerde beslissingen kunnen nemen, van fabriek tot fabriek.

Data-analyse en Augmented Reality: ontdek hoe Rockwell Automation zijn portfolio uitbreidt en gebruikmaakt van zijn partnerschap met PTC om klanten te helpen de productiviteit en plantefficiëntie te verhogen, het operationele risico te verminderen en een betere systeeminteroperabiliteit te bieden.

Innovatie: klanten zullen vroegtijdig bekijken hoe nieuwe technologieën de productie en productie zullen veranderen, inclusief kunstmatige intelligentie, augmented reality, wearables en andere ontwrichtende technologieën.

Voor meer informatie over hoe Rockwell Automation de menselijke mogelijkheid vergroot, via de onderstaande video:

of Automation Fair Eventafbeeldingen en informatie over het product en gerelateerde aankondigingen van het evenement, bezoek de Automation Fair online pressroomof volg #AutoFair18 op sociale kanalen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Algemeen:
Rockwell Automation Ltd
Elena Popova - Marketing Communications, VK en Ierland
Tel + 44 1908 627889
E-mail: [Email protected]

Rockwell Automation

Rockwell Automation is een wereldwijde leverancier van industriële macht, controle en informatie-oplossingen

Handtekening: Platina-lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link