← Terug naar de categorie Meting en instrumentatie verwerken

De state-of-the-art transmittertechnologie van Metso draagt ​​bij aan de efficiëntie en winstgevendheid van Chinese papierfabrieken

Metso OC, optische coherentie zender.

Onlangs heeft Metso verschillende meetorders gewonnen van Chinese papierfabrieken, zoals Jiangsu Jinhuang Paper Co., Ltd, Hebei Changtai Paper Industry Co., Ltd, Anhui Huatai Forest Pulp & Paper Co., Ltd, Guangdong Huatai Paper Co., Ltd, en Wuhan Jin Feng Huang Paper Industry Co., Ltd.

Metso heeft een overeenkomst gesloten met Anhui Huatai Forest Pulp & Paper Co., Ltd. voor de levering van een tiental consistentiezenders, waaronder een Metso OC, een optische consistentiezender. De aankomende levering voor de wederopbouw van een pulpfabriek omvat ook verschillende Metso SP (blad) en Metso Rotary-zenders, evenals apparatuur voor het meten van kookvloeistoffen, onder andere.

Jiangsu Jinhuang Paper Co., Ltd. verschillende Metso SP (mes) transmitters besteld voor een greenfield fabriek. Een andere klant voor een ander greenfield-project is de Hebei Changtai Paper Industry Co., Ltd. voor wie een kartonnen deklaag project, evenals een gipsplaat papiermachine zal worden geleverd. De Wuhan Jin Feng Huang Paper Industry Co, Ltd is ook een van de recente grote klanten, het maken van een order voor twee nieuwe raad machines PM3 en PM5, evenals 16 Metso SP consistentie zenders. Alle orders van de Chinese papierindustrie bedrijven zijn te wijten aan worden geleverd in het najaar van 2012.

Inline consistentie meting is nog nooit zo eenvoudig geweest

De Metso optische consistentie zender is een nieuw lid in de familie die state of the art technologie maakt gebruik van een nieuw ontwerp, het aanbieden van een betrouwbare meting te allen tijde. Mechanische pulpen (bijv TMP, CTMP en GW) typische toepassingen zijn slijpmachines, cycloon reinigingsmiddelen, latency verwijdering, screening en lage consistentie raffinage. In een chemische kunnen de nieuwe zender worden gebruikt voor sorteren, wassen, raffinage en droogmachine toepassingen.

Inline-consistentiemeting was nog nooit zo gemakkelijk - de Metso OC maakt gebruik van de nieuwste elektronische technologie met meerdere optische vezelkanalen, met behulp van een enkele lichtbron en een optimaal sondeontwerp voor betrouwbare metingen. Installatie is eenvoudig en veilig. Het inbrengen en intrekken van de meetsonde is veilig en gemakkelijk, zelfs bij hoge procesdruk. De Metso OC kan met slechts één laboratoriummonster worden gekalibreerd. Regelmatig onderhoud is niet nodig - de volledige zendergerelateerde kosten blijven laag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Bengt B. Johansson, Product Manager Consistentie producten
Tel. + 46 703 421 240,
[Email protected]

Heikki J. Föhr, productspecialist T
el. + 358 50 551 0730,
[Email protected]

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.