← Terug naar categorie Filtratie, scheiding en magnetische scheiding

Industriële vloeibare vaste separator voor afvalwater

vloeibare vaste stofscheider

Vaste stoffen worden uit afvalwater verwijderd met behulp van een industriële vaste scheidingsvloeistof om ervoor te zorgen dat water opnieuw kan worden gebruikt

Ecuries de la Picaute, een Belgisch hippisch centrum gespecialiseerd in revalidatie en hydrotherapie, helpt paarden herstellen van een operatie, verwondingen of ongelukken met behulp van een reeks technieken, waaronder balneotherapie en fysieke training. Het bedrijf benaderde Russell Finex om een ​​oplossing te vinden voor het filteren van het water dat wordt gebruikt tijdens de hydrotherapie-sessies.

Tijdens de hydrotherapie fysieke trainingssessies zouden de paarden uitscheiden in het water, wat betekent dat het dierlijke afval moest worden schoongemaakt van het water om onhygiënische omstandigheden voor werknemers en paarden te voorkomen.

Aanvankelijk maakte het centrum gebruik van een statisch zandfilter om het dierlijke afval uit het water te verwijderen, maar dit filtratiesysteem kon de vereiste doorvoersnelheid niet aan. Het filter moest vaak handmatig worden gereinigd, wat een onaangename en onhygiënische taak was en resulteerde in downtime tussendoor of soms tijdens trainingssessies.

Daarom zocht het bedrijf naar een scheidingsoplossing die efficiënt vaste stoffen uit het water kon verwijderen en uitvaltijd kon voorkomen, en wendde zich tot Russell Finex, wereldwijde zeef- en filtratiespecialisten met 85 jarenlange ervaring in de filtratie-industrie. Russell Finex beoordeelde de vereisten en bood de Russell Liquid Solid Separator ™ aan voor testen op de site van de klant.

Met een kleine voetafdruk, de industriële vloeibare vaste stofafscheider verwijdert continu zachte of vezelachtige materialen uit vloeistoffen en slurries. De Russell Solid Solidator ™ met hoge capaciteit, die stroomsnelheden tot 100,000 l / hr kan bereiken, was meer dan in staat om aan de vereiste doorvoersnelheid van 1,000 l / h te voldoen.

Download het volledige artikel: oplossingen voor het scheiden van vloeibare vaste stoffen voor het screenen van afvalwater

Russell Finex is opgericht in 1934 en heeft ervaring met het leveren van een scala aan scheidingsoplossingen aan de waterverwerkingsindustrie. Neem contact op met Russell Finex vandaag om de beste oplossing voor uw vereisten te vinden.

Russell Finex Ltd

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.