← Terug naar categorie Pumps

Grundfos doseerpompen helpen bij de distributie van 39 miljoen flessen wijn per jaar

wijn alle seizoenen

Wijnmaken is een van de oudste beroepen ter wereld, omdat de oorsprong terug te voeren is tot c. 6000 BC, naar de oude stammen van China.

Italiaanse wijn kan zijn geschiedenis bijna tot ver in 4000 BC terugvinden. Door de jaren heen heeft het een uitstekende reputatie opgebouwd voor zowel de kwaliteit als de variëteit die het zijn toegewijde, wereldwijde consumenten biedt.

Een recent voorbeeld van dit aanhoudende succes is te vinden in een productievestiging buiten Verona, op de IIe Grupo Vin Italiano-site, waar ze jaarlijks verantwoordelijk zijn voor het bottelen en distribueren van 39 miljoen flessen wijn over de hele wereld.

Het handhaven van constante kwaliteit is van het grootste belang en een deel van dit proces is het leveren van belangrijke ingrediënten precies. Dit is waar de doseerpompen van Grundfos hun rol spelen bij het waarborgen van de uniformiteit van de uitvoer, via een op maat gemaakt systeem dat doseerpompen en bedieningselementen bevat die zijn ontworpen om de vereiste precisie en betrouwbaarheid te leveren.

Dit vermogen om de verfijning van het systeem te kunnen ontwikkelen die een consistente aflevering garandeert die door een dergelijke veeleisende toepassing wordt vereist, komt allemaal neer op het bieden van moderne oplossingen om dit oude ritueel te ondersteunen, dat geen teken vertoont dat het uit de gratie raakt. Grundfos is er trots op een rol te spelen en een glas te heffen om 'Saluti' te zeggen tegen de volgende 6000-jaren.

Bezoek www.grundfos.co.uk om meer voorbeeldverhalen te zien.

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.