← Terug naar categorie Filtratie, scheiding en magnetische scheiding

Laagbevarende drinkwatervoorziening garanderen

drinkwater met lage troebelheid

Amazon Filters heeft een applicatiestudie gepubliceerd waarin wordt beschreven hoe twee grote gemeentelijke waterleveranciers hun SupaSpun II R31-filterpatronen gebruiken om het risico te beperken dat hun boorgaten drinkwater met hoge troebelheid afgeven.

Een van de primaire taken van gemeentelijke waterleveranciers is het beheersen van troebelheid. Troebelheid wordt veroorzaakt door deeltjes in het water en is synoniem met troebelheid. De gevolgen voor een waterbedrijf van het produceren van water met hoge troebelheid kunnen ernstig zijn.

Niet alleen is er een reëel risico voor de gezondheid als het water de huishoudens bereikt, maar er zijn ook aanzienlijke financiële gevolgen en de daaropvolgende public relations-uitdagingen die de reputatie, waarde, het vertrouwen en de geloofwaardigheid van het bedrijf onvermijdelijk zullen schaden.

Daarom is troebelheid vandaag een van de kritische maatregelen voor de waterkwaliteit en wordt het door zowel waterleidingbedrijven als regelgevende instanties in de industrie gebruikt om te zorgen dat de helderheid van het water acceptabel is voor de consument.

De Europese richtlijnen voor de waterkwaliteit, de Wereldgezondheidsorganisatie en de inspectie voor drinkwater in het Verenigd Koninkrijk specificeren wat nodig is om ervoor te zorgen dat het geleverde water 'gezond' is en de troebelheidsgrenzen worden meestal ingesteld op <1 NTU (Nephelometric Turbidity Units) en vaak ingesteld op <0.5NTU.

Als een van de toonaangevende fabrikanten van procesfiltratiesystemen in Europa, heeft Amazon Filters een uitstekende staat van dienst wat betreft het leveren van statische en mobiele op een skid gemonteerde filtratiesystemen om de watervoorziening met lage troebelheid te garanderen. Deze op maat gemaakte watertrubriekregelsystemen zijn typisch gebaseerd op Amazon Filters SupaSpun II R31 filtratietechnologie.

De unieke constructie van SupaSpun II R0.3-filters is beschikbaar in absolute waarden van 180 tot 31μm en biedt een lange, probleemloze levensduur en consistente, betrouwbare prestaties.

Deze high-performance dieptepatroonfilters hebben een precisie gegradeerde porositeit die absolute waarderingen, ongeëvenaarde vuilopnamecapaciteit en uitstekende stroomsnelheden biedt. SupaSpun II R31-filterpatronen voldoen aan een reeks voorschriften voor drinkwater.

Om de aanvraagstudie volledig te lezen, alstublieft bezoek hier.

Neem contact op met Amazon Filters op + 44-1276-670600 / voor meer informatie over conformiteit met de regelgevingfiltratiesystemen om ervoor te zorgen dat uw watervoorziening duidelijk is [Email protected].

Amazon Filters Ltd

Handtekening: Brons lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.