← Terug naar categorie Flowmeting en -regeling

ARGOSY TECHNOLOGIES KIEST Emerson's CORIOLIS FLOWMETERS voor laden / lossen EN BRANDSTOF tapinstallaties

Micro Motion ® ELITE ® flowmeters nauwkeurige mass-flow meting voor custody transfer van vloeibare aardolieproducten

Argosy Technologies heeft gekozen voor Emerson Process Management Micro Motion ELITE Coriolis flowmeters als een integraal onderdeel van haar nieuwe unieke laden / lossen en brandstof doseersystemen. De Micro Motion flowmeters nauwkeurige, real-time, in-line meetgegevens, en bieden gebruikers van de nieuwe custody transfer systemen met hoge prestaties meten en onderhoudsvrije werking, zelfs in veeleisende operationele omgevingen.

"De hoogste niveaus van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van stroommetingen zijn essentieel voor de veeleisende fiscale toepassingen die onze systemen ondersteunen", aldus Peter Mouler, PhD, President, Argosy Technologies. "Emerson's Coriolis flowmeters zijn bewezen in moeilijke omgevingen en zorgen ervoor dat we onze klanten een oplossing van wereldklasse kunnen bieden."

Argosy Technologies is een toonaangevende leverancier van apparatuur en technologie om een ​​aantal van de grootste olie-en gasbedrijven in Rusland en het GOS. De nieuwe Argosy AT Plaatsen / verwijderen Systems maatregel aardolie en vloeibaar chemicaliën tijdens bulk ontlading en laden voor transport en opslag. Argosy heeft ook toegevoegd de nieuwe AT Brandstof Uitdelen Station voor het bijtanken van voertuigen op benzine en pompstations.

"Emerson en Argosy hebben een langdurige, samenwerkingsrelatie die ons helpt nieuwe oplossingen en meerwaarde te brengen voor klanten in Rusland en het GOS," zei Johan Vanderplaetse, Vice President CIS en Turkije voor Emerson Process Management.

Traditioneel was volumestroommeting de norm voor deze toepassingen in Rusland. Als echter niet wordt gecompenseerd voor veranderende drukken en temperaturen, wordt onzekerheid geïntroduceerd in het uiteindelijke stroomtotaal of worden extra kosten gemaakt om voor deze fouten te corrigeren. De Coriolis-technologie lost deze problemen op door real-time meting van de massastroomsnelheid, volumestroomsnelheid, dichtheid, temperatuur en batchtotalen te leveren - allemaal vanaf één apparaat.

Beide Argosy AT systemen maken gebruik van zeer nauwkeurige massastroommeting gegevens die door de Micro Motion ELITE (Modellen CMF 300 en CMF 400) flowmeters. Deze zorgen voor massa en volume meting van aardolieproducten met een foutmarge van ± 0.15% binnen het temperatuurbereik van-40 ° C tot + 50 ° C. Deze uitzonderlijke nauwkeurigheid en operationele prestaties in meegevoerde gas omstandigheden maakt de custody transfer systemen worden aangeboden door Argosy Technologies een van de meest accurate op de markt, waardoor klanten met beperkte materiaal krimp en een grotere verantwoordelijkheid.

Micro Motion Coriolis flowmeters kan geleverd worden met een Russische GOST keuringscertificaat en zijn bij uitstek geschikt voor custody transfer toepassingen waar een hoge nauwkeurigheid vereist. Ze hebben geen bewegende delen, waardoor de meter tot een verbeterde betrouwbaarheid van het systeem en de toegenomen beschikbaarheid van de installatie te leveren. Bovendien, Micro Motion meter geen rechte pijp loopt vereisen of geleide-apparaten, waardoor compacte en efficiënte-slip basis metering ontwerpen.

Voor meer informatie contact op met: Emerson Process Management door;

E-mail: [Email protected]
Web: www.EmersonProcess.co.uk

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.