← Terug naar categorie Flowmeting en -regeling

ARGOSY TECHNOLOGIES SELECTEERT DE CORIOLIS FLOWMETERS VAN EMERSON VOOR LADING / LOSSING EN BRANDSTOFAFDEKKINGSYSTEMEN

Micro Motion® ELITE® flowmeters zorgen voor een nauwkeurige massaflowmeting voor custody-overdracht van vloeibare aardolieproducten

Argosy Technologies heeft de Micro Motion® ELITE® Coriolis-debietmeters van Emerson Process Management geselecteerd als integraal onderdeel van haar nieuwe unieke laad- / los- en brandstofafgiftesystemen. De Micro Motion flowmeters bieden nauwkeurige, real-time, in-line meetgegevens en bieden gebruikers van de nieuwe custody-overdrachtsystemen hoge meetprestaties en onderhoudsvrije werking, zelfs in veeleisende operationele omgevingen.

"De hoogste niveaus van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van stroommetingen zijn essentieel voor de veeleisende fiscale toepassingen die onze systemen ondersteunen", aldus Peter Mouler, PhD, President, Argosy Technologies. "Corerson's flowmeters van Emerson zijn bewezen in moeilijke omgevingen en zorgen ervoor dat we onze klanten een oplossing van wereldklasse kunnen bieden."

Argosy Technologies is een toonaangevende leverancier van apparatuur en technologie voor enkele van de grootste olie- en gasbedrijven in Rusland en het GOS. De nieuwe Argosy AT laad / ontlaadsystemen meten petroleum en vloeibaar gemaakte chemicaliën tijdens bulkontlading en laden voor transport en opslag. Argosy heeft ook het nieuwe AT Fuel Dispensing Station toegevoegd voor het tanken van voertuigen bij benzine- en pompstations.

"Emerson en Argosy hebben een langdurige, samenwerkingsrelatie die ons helpt nieuwe oplossingen en meerwaarde te brengen voor klanten in Rusland en het GOS," zei Johan Vanderplaetse, vicevoorzitter CIS en Turkije voor Emerson Process Management.

Traditioneel was volumestroommeting de norm voor deze toepassingen in Rusland. Als echter de veranderende druk en temperaturen niet worden gecompenseerd, wordt onzekerheid geïntroduceerd in het uiteindelijke stroomtotaal of worden extra kosten gemaakt om voor deze fouten te corrigeren. De Coriolis-technologie lost deze problemen op door real-time meting van de massastroomsnelheid, volumestroomsnelheid, dichtheid, temperatuur en batchtotalen te leveren - allemaal vanaf één apparaat.

Beide Argosy AT-systemen maken gebruik van zeer nauwkeurige massastroommeetgegevens die worden verstrekt door de Flowflowers van Micro Motion ELITE (Models CMF 300 en CMF 400). Deze bieden massa- en volumemeting van aardolieproducten met een foutenmarge van ± 0.15% binnen het werktemperatuurbereik van -40 ° C tot + 50 ° C. Deze uitzonderlijke nauwkeurigheid en operationele prestaties in omstandigheden met meegesleept gas maken dat de bewaarsystemen die door Argosy Technologies worden aangeboden, tot de meest nauwkeurige op de markt beschikbaar zijn, waardoor klanten minder materiaal krimpen en meer verantwoording afleggen.

Micro Motion Coriolis flowmeters kunnen worden geleverd met een Russisch GOST-verificatiecertificaat en zijn bij uitstek geschikt voor custody-overdrachtstoepassingen waarvoor een hoge nauwkeurigheid is vereist. Ze hebben geen bewegende delen, waardoor de meters een betere betrouwbaarheid van het systeem en een grotere beschikbaarheid van de installatie kunnen bieden. Bovendien vereisen Micro Motion-meters geen rechte buisdoorvoer of stroomconditioneringsapparaten, waardoor compacte en efficiënte op skid-gebaseerde meetopstellingen mogelijk zijn.

Neem voor meer informatie contact op met: Emerson Process Management door;

E-mail: [Email protected]
Web: www.EmersonProcess.co.uk

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.