← Terug naar categorie Flowmeting en -regeling

Nauwkeurige flowmeting van bijtende vloeistoffen

corrosieve vloeistofstroommeting

Titan Enterprises rapporteert hoe haar Metraflow ultrasone flowmeter is geselecteerd door een toonaangevend bedrijf voor vloeistofmeting en waterzuivering om de dosering van chemische desinfectie nauwkeurig te meten met behulp van natriumhypochloriet.

Natriumhypochloriet (NaOCl) is een sterk bijtende vloeistof die gewoonlijk wordt gebruikt als een oxidatie- en bleekmiddel en als een ontsmettingsmiddel. Deze eigenschappen dagen componenten uit die in de meeste flowmeters worden gebruikt.

Neil Hannay, senior development engineer bij Titan Enterprises: "Onze klant koos voor de Metraflow omdat het ontwerp met schone boring is gebaseerd op een chemisch bestendige Perfluoralkoxy Alkane (PFA) buis waarop ultrasone sensoren met hoge gevoeligheid zijn gemonteerd. De uitstekende chemische stabiliteit van de enkele PFA-stroombuis, gekoppeld aan het ontbreken van eventuele aansluitingen of afdichtingen binnen de stromingsmeter zelf, maakt een langdurige nauwkeurige stroommeting van corrosieve vloeistoffen mogelijk ".

De ultrasone flowmeter van Metraflow is ontworpen voor klanten met taken die een compatibiliteitsprobleem met vloeistoffen met zich meebrengen. Met behulp van de gepatenteerde ultrasone technologie, kan de MetraFlow betrouwbaar werken met een uitstekende nauwkeurigheid in verschillende stromingsbereiken van 20 tot 5000 ml / min, met een uitstekende turndown van 50: 1; herhaalbaarheid (+/- 0.1%); lineariteit en een leesnauwkeurigheid beter dan +/- 0.5% volledige schaal.

Elke Metraflow ultrasone flowmeter wordt standaard geleverd met een LCD-display en drie klant configureerbare digitale invoer / uitvoeropties en een analoge uitgang. Met flexibele interfacesoftware kunt u de Metraflow-stroommeter desgewenst configureren via een USB-poort, waardoor u de flexibiliteit krijgt om het apparaat te optimaliseren voor integratie in een bredere fabriek voor chemische productie.

Voor meer informatie over de Metraflow ultrasone flowmeter alstublieft bezoek hier of neem contact op Titan Bedrijven op + 44-1935-812790 / [Email protected].

Titan Enterprises Limited

Fabrikant van high performance off-the-shelf en op maat gemaakte debietmeter systemen

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.