← Terug naar de categorie Bursting & Rupture Discs

Burst detectiesysteem IECEx goedkeuring verkrijgt

Flo-Tel ™ + voldoet nu internationale normen voor gebruik in explosieve atmosferen

Toonaangevende fabrikant van breekplaat Elfab heeft de IECEx-goedkeuring gekregen voor zijn geavanceerde burstdetectiesysteem, Flo-Tel ™ +.

Flo-Tel ™ + is de enige niet-invasieve, fail-safe detectie systeem op de markt. Het aanbieden van een breed scala van voordelen voor klanten in veiligheid kritieke omgevingen, Flo-Tel ™ + kan zowel bedraad of worden gebruikt in combinatie met fail-safe draadloze detectie systeem Elfab's, Radio-Tel ™.

Moderne industriële automatisering heeft de behoefte voor elektrische apparatuur in gevaarlijke gebieden, waar brandbare vloeistoffen, dampen, gassen of brandbaar stof een brand-of explosiegevaar kunnen opleveren. Het gebruik van apparatuur, in het bijzonder elektrische, in deze gebieden is sterk gereguleerd. IECEx goedkeuring zorgt ervoor dat apparatuur en systemen worden vervaardigd en gebruikt volgens de hoogste internationale veiligheidsnormen.

In een tijd waarin strenge veiligheidsnormen van het grootste belang, Flo-Tel ™ + biedt ongekende voordelen, van triggering alarmen tot het afsluiten van een proces. IECEx goedkeuring certificeert de Flo-Tel ™ +-systeem voor internationaal gebruik in de meest gevaarlijke van processen en omgevingen.

Elfab biedt een breed scala aan producten en diensten om de veiligheid-kritische industriële sectoren over de hele wereld, en is voortdurend in ontwikkeling zijn productassortiment aan de eisen van klanten te voldoen en de versterking van de druk intelligentie merk.

Neem voor meer informatie over Elfab's producten en diensten contact op met Elfab sales via + 44 (0) 191 293 1234.

E-mail: [Email protected] Website: www.elfab.com

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.