← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Virtuele beursstand Bürkert biedt bezoekerservaring op internet en VR

Bürkert UK virtuele beursstand

Bürkert UK, een pionier op het gebied van virtuele tentoonstellingen, heeft een nieuwe interactieve stand op meerdere platforms gelanceerd voor zowel webbezoekers als VR-gebruikers

Als u 'virtuele beursstand' in Google typt, is burkertve.co.uk de virtuele expositie van Bürkert UK het eerste resultaat na de advertenties - en dat geldt al vijf jaar. Wanneer u nu op de link klikt, zullen bezoekers de nieuwe, grotere stand met nieuwe inhoud en navigatie ervaren. Het zien van de nieuwste producten in fotoreal HD 3D is bedoeld om kijkers zo dicht mogelijk bij het zien van het echte werk te brengen terwijl ze het gemak van 365 dagen per jaar online aanbieden.

Bezoekers kunnen zich laten inspireren door nieuwe producten uit de belangrijkste technologiesectoren van elk bedrijf: water, gas, hygiënisch en micro. Bovendien zijn er speciale gebieden voor nieuwe innovatieve innovaties, zoals de FLOWave-flowmeter, het online wateranalysesysteem Type 8905 en het intelligente ventieleiland 8652 AirLINE. Inhoud omvat afbeeldingen, applicaties, literatuur, video-interviews met productexperts en nog veel meer.

Marketing Manager Kirsty Anderson: "De virtuele beursstand van Bürkert ontvangt elk jaar duizenden individuele bezoekers, veel meer dan we op onze live-stands zien, maar we zien dit als een manier om de kloof tussen liveshows te dichten en niet te vervangen. De nieuwe webstand heeft 500 + -bezoekers al verwelkomd in de tijd dat onze laatste beursstand live was, dus het is duidelijk een goede service voor mensen die informatie zoeken over wat we als bedrijf aanbieden.

Burkert Bezoekers kunnen door 1 lopen

Bezoekers kunnen door elk van de belangrijkste technologische sectoren van het bedrijf lopen, waaronder water en gas.

"We zien ook bezoekers van over de hele wereld en waar ze in geïnteresseerd zijn (de stand heeft een geweldig statistiekenpakket). Met behulp van de intuïtieve gebruikersinterface van de exposant is het ook heel gemakkelijk om inhoud op de site te wijzigen, de meeste updates kunnen in seconden worden bekeken en live worden gemaakt. Deze keer hebben we ook gebruik gemaakt van de nieuwste VR-technologie met de uitstekende Oculus Go. We wilden een digitale marketingtool die gebruikers echt een nieuwe ervaring bood terwijl ze naar onze producten en technologieën keken. "

De eerste aannames waren dat het verkoopteam en productmanagers terughoudend zouden zijn om de virtual reality (VR) -ervaring met echte klanten te gebruiken, maar dat is op grote schaal weggeblazen. "In feite," voegt Neil Saunders Bürkert UK GM eraan toe, "we hebben meer VR-headsets moeten bestellen omdat ze zo populair zijn."

Burkert Bezoekers kunnen door 2 lopen

Bezoekers kunnen door elk van de belangrijkste technologische sectoren van het bedrijf lopen, waaronder water en gas.

"We realiseren ons dat het gewoon een andere marketingtool is, maar op dit moment is de meeslepende aard van de VR een echt nieuwe ervaring voor veel gebruikers, en we denken dat dit een steeds groter deel van ons werkende leven zal worden. Bovendien kan ons verkoopteam 1000's van producten niet in hun auto's plaatsen, dus als u kunt zien dat een verkenning van het volledige assortiment van het comfort van een bureaustoel praktische praktische voordelen heeft. "

Ga naar om de webversie te bezoeken www.burkertve.co.uk en voor de VR-ervaring belt u het verkoopteam van Bürkert op + 44 (0) 1285 64 87 20 of e-mail [Email protected]

Bürkert Fluid Control Systems

Fabricage van procesapparatuur. Een van de weinige fabrikanten die oplossingen biedt voor de complete regellus.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link