← Terug naar afspraken categorie

Bürkert benoemt New Midlands Account Manager

Thomas Steele

Bürkert Fluid Control Systems verwelkomt een nieuwe accountmanager voor de regio Midlands, met de benoeming van A in de positie. Thomas zal rechtstreeks met klanten van Bürkert werken, gebruikmakend van zijn aangeboren ervaring en de enorme mogelijkheden van Bürkert op het gebied van proces- en meetcontrole om optimale oplossingen voor eindgebruikerstoepassingen te specificeren.

Thomas brengt veel ervaring mee naar het Bürkert-team. Met expertise in het specificeren van producten voor fabrikanten van branders, boilers, ovens en ruimteverwarming - Thomas biedt een uitgebreid trackrecord in de gasindustrie. Bovendien zorgt zijn ervaring als verkoopmanager voor stoomtoepassingen en algemene procesafsluiters ervoor dat zijn achtergrond samenvalt met Bürkerts bedrijf als geheel.

"Ik hoop dat mijn kennis van kleppen in industriële omgevingen zal helpen om de portfolio van Bürkert-producten in de Midlands uit te breiden," Thomas zegt. "Hopelijk kunnen we baanbrekend werk verrichten voor Bürkert door marktkansen te grijpen en uit te breiden naar nieuwe sectoren, en voort te bouwen op het inherente succes dat we momenteel genieten in traditionele markten als een first-choice projectpartner."

Neil Saunders, UK General Manager bij Bürkert heeft toegevoegd: "Het is opwindend om Thomas te verwelkomen in ons accountmanagementteam. Eerdere ervaring is ongelooflijk belangrijk in de veeleisende markten die we bedienen en Thomas biedt daar veel van. Onze focus ligt altijd op het bieden van een hoogst geoptimaliseerde oplossing voor onze klanten, en de expertise van Thomas zal ons zeker helpen verder te gaan in de Midlands. "

Kirsty Anderson
Bürkert Fluid Control Systems
Fluid Control Centre, 1 Bridge End, Cirencester, Gloucestershire, GL7 1QY, Verenigd Koninkrijk
Tel: + 44 (0) 1285 648761 Fax: + 44 (0) 1285 648721
Web: www.burkert.co.uk
E-mail: [Email protected]

Bürkert Fluid Control Systems

Fabricage van procesapparatuur. Een van de weinige fabrikanten die oplossingen biedt voor de complete regellus.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via