← Terug naar categorie Energie en energiebeheer

Het ononderbreekbare stroomaanbod van Borri Ingenio is nu beschikbaar voor de Britse markt

Ontworpen en vervaardigd door de internationaal gerenommeerde UPS-specialist Borri, zal de transformatorvrije, online dubbele conversie Ingenio-serie beschikbaar zijn als een standaard 30 - 50kVA UPS-oplossing en als een 60 - 160kVA Plus.

Gebruikmakend van dezelfde filosofie, expertise en engineering-afstamming als waar Borri om bekend staat, demonstreert de Ingenio-serie nieuwe innovatieve ontwerp- en productiemethoden om de meest geavanceerde, efficiënte en laagste operationele Borri-productlijn tot nu toe te leveren.

Deze exclusieve nieuwe productlancering versterkt de langdurige relatie van PCL met de Italiaanse fabrikant. Borri's CCO, Bessam Moutragi zei:

“PCL is onze exclusieve Britse partner voor commerciële UPS en daarom hebben we er alle vertrouwen in dat zij de Ingenio met succes in de voorhoede van de industrie zullen positioneren.

“PCL heeft al bewezen een uiterst waardevolle partner te zijn voor Borri, met een grote aanwezigheid op de markt voor het merk Borri. De visie van PCL voor het merk Borri, de uitvoering van onze technologieën in het VK en de ongeëvenaarde serviceondersteuning heeft hen ongetwijfeld tot de geprefereerde stroomoplossingen voor veel bedrijven in het land gemaakt. "

Na de rebrand van PCL aan het begin van het jaar heeft het al aanzienlijke groei- en verkoopcijfers geboekt. Als onderdeel van de langetermijnstrategie van PCL om haar te helpen een nog groter marktaandeel te bereiken, stelt het actief Britse partners aan die zullen profiteren van gegarandeerde voorraad en levering, productverkoop, technische training en concurrerende handelsprijzen.

In een reactie op de release van de Borri Ingenio UPS-serie en de relatie van PCL met Borri zei de bedrijfsleider Mark Trolley:

“De exclusieve lancering van het Ingenio UPS-assortiment van Borri betekent een zeer opwindende tijd voor beide bedrijven en onderstreept verder de kracht van onze relatie.

“PCL is al jaren een elite Britse partner voor Borri en als zodanig hebben we een ongeëvenaard hoog niveau van technische betrokkenheid en ontvangen we onschatbare directe productie en technische ondersteuning van Borri. Dit, in combinatie met onze allesomvattende service- en onderhoudsprogramma's en hoge UPS- en productreserve-voorraadniveaus, maakt PCL de gekozen leverancier van stroomoplossingen voor zoveel bedrijven.

“Wat betreft het nieuwe Ingenio-assortiment kijken we ernaar uit om samen te werken met onze zorgvuldig geselecteerde partners om ervoor te zorgen dat de technologieën op een precieze en proactieve manier naar de Britse markt worden gecommuniceerd. Omdat we momenteel ons partnernetwerk willen uitbreiden, zijn we ervan overtuigd dat we de komende maanden een significante introductie zullen zien in de Ingenio-serie en andere Borri driefasige UPS-oplossingen. ”

Met niets anders dan het op de markt heeft de Ingenio Plus een indrukwekkende interne batterijcapaciteit die geen andere fabrikant kan bieden. De vermogensdichtheid van de UPS is zeer indrukwekkend en de eenheden tot 80kW bevatten ook ruimte voor interne batterijen voor een 10 minuut autonomie bij volledige belasting. Als de toepassing een scheidingstransformator vereist, kan deze ook worden geïnstalleerd als een optie in plaats van de interne batterijen.

De Borri Ingenio Plus bevat alle dezelfde innovatieve multifunctionele kenmerken van de standaard Ingenio, maar levert ook een eenheidsvermogensfactor en beschikt over de gepatenteerde, felbegeerde Green Conversion-technologie van Borri, die een verbeterde levensduur van de batterij en een algehele operationele efficiëntie tot 99% biedt

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

hoe 1

 • Clara Cifuentes Retamal zegt:

  Buenas tardes, trabajo en una empresa de mantenimiento de edificios. Estamos realizando una oferta para el mantenimiento de un edificio que tiene varias unidades, SAI, modelo B500, desde 6 KVA hasta 30 KVA. Por favor, necesito presupuesto para el mantenimiento de estos equipos.
  heel hartelijk bedankt

  Google translate
  Goedemiddag, ik werk in een onderhoudsbedrijf. We doen een aanbod voor het onderhoud van een gebouw met meerdere units, UPS, model B500, van 6 KVA tot 30 KVA. Alsjeblieft, ik heb een budget nodig voor het onderhoud van deze apparatuur.
  Bedankt!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link