← Terug naar behuizingen, rekken en kasten categorie

Boek een Rittal Climate Management Review

behuizing klimaatregeling producten

Karl Lycett - Rittal UK's Product Manager voor Climate Control

Misschien was de winter de focus van het immens populaire tv-drama Game of Thrones, maar in de echte wereld stijgt het kwik en we staan ​​straks vast in de zomer.

Ondanks regenwolken die nog steeds aanhouden, laat je niet misleiden. De zomer brengt hogere temperaturen, wat goed kan zijn voor de BBQ in het weekend, maar het voorspelt niet veel goeds voor uw elektrische apparatuur.

Op dit punt in het jaar zullen de alarmen op uw koelunits waarschijnlijk nog steeds niet bestaan, wat betekent dat u minder tijd kwijt bent aan het onderhouden van oververhittingspanelen. Dit is echter het ideale moment om uw klimaatregeling te overwegen, om te begrijpen welke veranderingen of verbeteringen nodig zijn.

Over een paar maanden zullen de dingen heel anders zijn. Ventilatoren en filters werken niet als de omgevingstemperatuur op de werkplek hoger is dan nodig is binnen uw behuizingen! Daarom is het nu tijd om eventuele probleemomgevingen in te schatten en de nodige wijzigingen aan te brengen om ervoor te zorgen dat u in de zomer vrij bent om tijd te besteden aan andere taken dan klimaatbeheer.

Elke graad boven de ingestelde waarde verkort de levensduur van de apparatuur

Het is belangrijk om te onthouden dat elke graad boven uw setpoint tijd is verwijderd uit de levensduur van uw dure apparatuur, inclusief PLC's, frequentieregelaars en transformators.

Gezamenlijk kan dit gemakkelijk een vervangingswaarde hebben die £ 100,000 overtreft, zelfs in een relatief kleine opstelling. Als je elk jaar slechts twee procent van die apparatuur vervangt vanwege uitgebrande componenten, kunnen de kosten snel stijgen en is het een volledig onnodige uitgave.

Maar het zijn niet alleen de kosten van reparatie en vervanging van de feitelijke componenten. Er zijn ook de kosten van add-onbewerkingen die worden veroorzaakt doordat componenten de processen die het bestuurt, afbreken en stoppen. Deze verloren output zal zo lang worden voortgezet als nodig is om de fout te herstellen en heeft ongetwijfeld consequenties voor uw bredere bedrijf, met een impact op de productiviteit en efficiëntie en daarmee op het verlagen van de winst.

Boek een Rittal Climate Management Review

Correcte klimaatbeheersing wordt vaak over het hoofd gezien tijdens de installatie van elektronische apparatuur, omdat de focus volledig op de apparatuur ligt en niet op het regelen van de omgeving waarin deze wordt gebruikt.

Hier kan Rittal u van dienst zijn, wij zijn de wereldleiders op het gebied van klimaatbeheersing voor omheiningen en zijn er trots op dat u uw vertrouwde adviseur bent.

Met onze RiAssure-service kan een van onze geschoolde medewerkers u bezoeken en een GRATIS koelbeoordeling geven. Deze beoordeling is een korte, visuele inspectie van uw bestaande behuizingen en koelapparatuur; Hieruit kunnen we de volgende beste stap voor uw apparatuur bepalen en ook voortdurende, beste praktijksuggesties bieden, zodat uw activiteiten profiteren van een langere levensduur, levensduur en winst.

Koop dus vóór de zomer de voordelen van het optimaliseren van uw klimaatregeling.

Voor meer informatie bezoek www.rittal.co.uk of om een ​​GRATIS Cooling Review te regelen, bezoek www.rittal.co.uk, bel onze klantenservice op 01709 704000 of e-mail [Email protected].

Rittal Ltd

Wij bieden behuizingen, stroomdistributie, klimaatbeheersing, IT-infrastructuur en software & services.

Handtekening: Platina-lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link