← Terug naar categorie Compressoren, pneumatiek & hydrauliek

BOGE's totale compressorverhuurservice garandeert de industrie de lucht om te werken

boge compressor familie

BOGE, een toonaangevende fabrikant van persluchtsystemen, helpt bedrijven in de hele industrie om kosteneffectief te voldoen aan zowel de korte- als de langetermijnvraag naar perslucht via de totale compressorservice.

De zeer betaalbare service biedt bedrijven een alternatief voor het bezitten en onderhouden van hun eigen compressoren. BOGE en zijn netwerk van ervaren distributiepartners specificeren persluchtsystemen op basis van de behoeften van elk bedrijf, zodat klanten constant van het juiste volume perslucht worden voorzien. Ervaren technici houden toezicht op een snel installatie- en inbedrijfstellingsproces en bieden nationale onderhouds- en supportondersteuning door 24 / 7 als onderdeel van de maandelijkse kosten.

boge-compressoren ter plaatse

BOGE biedt een uitgebreid assortiment van industriële luchtcompressoren, met inbegrip van gesmeerde olie en olievrije schroefcompressoren van 1 naar HP 480. Het levert ook een complementair aanbod van perslucht apparatuur van filters en drogers aan het management apparatuur condenseren. Dit stelt bedrijven in staat om snel en eenvoudig de bron van alles wat ze nodig hebben van een enkele leverancier.

"Het huren van een persluchtsysteem wordt steeds populairder in sectoren zoals voedsel en drank, verpakkingen en algemene engineering, naarmate meer bedrijven beginnen te beseffen hoe betaalbaar het is," vertelt Mark Whitmore, General Manager bij BOGE Compressors. “De verhuurservice van BOGE is ontworpen om het huren van een compressor zo eenvoudig mogelijk te maken. We zorgen voor de specificatie, installatie, service en onderhoud, evenals voor alle beheerders, zodat klanten zich kunnen concentreren op hun dagelijkse verantwoordelijkheden en gemoedsrust hebben dat perslucht altijd beschikbaar is wanneer ze het nodig hebben. "

Meer informatie over de compressorverhuurservice is beschikbaar op www.boge.co.uk.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link