← Terug naar categorie Flowmeting en -regeling

Drankflowmeters zorgen voor consistente drankkwaliteit

Flip Beer Taps

Drankafgifte flowmeters van Titan Enterprises zijn inherent betrouwbaar en bewezen een constante drankkwaliteit te garanderen in honderdduizenden installaties over de hele wereld.

Het hart van elke drankstroommeter is een precisie Pelton-wielturbine die vrij ronddraait op robuuste saffierlagers en overgespoten magneten bevat die door de kamerwand worden gedetecteerd door een Hall-effectdetector. De output van elke Titan-drankstroommeter is een stroom van NPN-pulsen die direct zijn gekoppeld aan een geschikt elektronisch instrument. Deze combinatie van materialen en technologie zorgt voor een duurzaam product met betrouwbare werking.

Gemaakt van volledig niet-metallieke bevochtigde componenten en met een debietbereik tot 10 liter per minuut - Titan's NSF-geaccrediteerde drankafgifte flowmeters zijn het product bij uitstek voor nauwkeurige dosering van dranken met lagere viscositeit, inclusief koffie, wijn, bieren, sterke dranken en zachte drankjes.

Lees een case study die een succesvolle wijdverspreide implementatie van Titan-drank beschrijft flowmeters in de brouwindustrie.

Ga voor meer informatie over onze drankstroommetertechnologie naar hier of neem contact op met Titan Enterprises op + 44-1935-812790 / [Email protected].

Titan Enterprises Limited

Fabrikant van high performance off-the-shelf en op maat gemaakte debietmeter systemen

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link