← Terug naar categorie Inspectie en zichtsystemen

Betaalbare methaandetectiecamera voor professionals in gasinspectie

FLIR GF77

De GF77 van FLIR Systems is een betaalbare, handmatige methaandetectiecamera waarmee inspectieprofessionals onzichtbare methaanlekken en andere industriële gassen kunnen zien bij aardgascentrales, faciliteiten voor de productie van hernieuwbare energie, industriële fabrieken en andere locaties langs een aardgasleveringsketen . Met behulp van de GF77 kunnen lekken nu sneller worden geïdentificeerd, wat helpt het milieu beter te beschermen, productverlies te voorkomen en een veiligere werkomgeving te creëren.

De GF77 wordt spectraal gefilterd om methaangas optimaal te visualiseren. Spectrale targeting verbetert de visualisatie en vermindert ook valse negatieven van gassen die absorberen in andere golflengten.

Deze innovatieve optische gasbeeldcamera biedt ook vele unieke en bewezen functies, zoals 1-Touch Level / Span. Met een snelle tik op het scherm verbetert 1-Touch Level / Span automatisch het contrast tussen de gasverbinding en de achtergrondscène, waardoor valse detectie verder wordt geminimaliseerd en het vertrouwen wordt versterkt. En voor situaties met zeer weinig contrast biedt de GF77 de FLIR-gepatenteerde High Sensitivity Mode (HSM) om de beweging van de pluim te accentueren.

Gebaseerd op het bekroonde ontwerp van het FLIR-serie cameraplatform, bevat de GF77 een gevoelige, ongekoelde detector die methaangasdetectiemogelijkheden biedt voor ongeveer de helft van de prijs van gekoelde gasinspectiethermische camera's.

Dit betekent dat een breder scala van bedrijven in de olie- en gasindustrie in staat zal zijn om de uitstoot te verminderen en een veiligere werkomgeving voor meer van hun personeel te garanderen. Doordat het betaalbare prijsniveau de toetredingsdrempel verlaagt, hebben meer professionals toegang tot de technologie om hen te helpen veilig te blijven en bedrijven tijd en geld te besparen.

handheld methaan detectiecamera

Met de GF77 kunnen inspectieprofessionals hun bevindingen in het veld ook organiseren met behulp van de ingebouwde spraakaantekening van de camera, GPS-tagging, aanpasbare werkmappen en Wi-Fi-verbindingen voor videostreaming of delen.

Ga voor meer informatie over de GF77 naar FLIR.com/GF77 of neem contact FLIR Systems on + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR Commercial Systems

Wij ontwerpen, produceren en Market Thermal Imaging Infrared Camera

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link