← Terug naar categorie Pumps

Beste van het onderwijs, terwijl de Universiteit van Mali kiest voor Landia-pompen

pomp zwaar vervuilde vloeistoffen

Ondanks dat het is gerangschikt als een van 's werelds meest economisch uitgedaagde landen, heeft het West-Afrikaanse land Mali ervoor gekozen om vier pompen van topkwaliteit te installeren op een nieuwe universiteitscampus in Bamako, de hoofdstad van het land.

Ontworpen en vervaardigd door Landia uit Denemarken, zullen de vier pompen worden gehuisvest in een nieuw inlaatpompstation bij een afvalwaterzuiveringsinstallatie dicht bij voltooiing in het district Kabala, aan de oevers van de rivier de Niger. De uitbreidende universiteit omvat al de National School of Engineers en de University of Law and Political Science.

Ideaal voor het verpompen van zwaar vervuilde vloeistoffen, evenals effluent met een hoog gehalte aan vaste stoffen, de Landia DG-I 80s

zijn uitgerust met een extern messysteem aan de inlaat naar de pomp, wat zorgt voor probleemloze bediening onder omstandigheden waarin veel andere pompen problemen hebben met verstopping.

De Mali-gebonden Landia-pompen worden geleverd via HYDRANET - Atlantique Industrie Groupe uit Ancenis bij Nantes, die niet alleen de belangrijkste distributeur van Landia-apparatuur in Frankrijk is, maar ook voormalige Franstalige landen levert in Sub-Sahara Afrika.

Thorkild Maagaard, uitvoerend directeur van Landia, verklaarde: "Zelfs in zo'n uitdagende economische omgeving als Mali voelen we ons zeer bemoedigd om zo'n sterke toewijding te zien om te investeren in de beste kwaliteit apparatuur die een ongeëvenaarde levensduur zal bieden".

Mali, het achtste grootste land in Afrika, is ook de thuisbasis van een van 's werelds oudste leerstoelen in Timboektoe, dat eens een zeer welvarende natie op zichzelf was als een belangrijke mondiale handelsroute voor trans-Sahara handel, inclusief goud, zout en boeken.

www.landiaworld.com

Landia Ltd

Maak pompen en mixers van topkwaliteit. We doen dit sinds 1933. We werken nauw samen met onze klanten om de best mogelijke oplossing tot stand te brengen. Wij verkopen geen standaardproducten.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.