← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Axion Polymers is finalist van de National Recycling Awards

Axion-Polymers Verkoopteam 2019

Axion Polymers is een finalist in de 2019 National Recycling Awards voor de categorie 'Team van het jaar - Commercieel' vanwege hun inspanningen om innovatie in gerecyclede polymeertoepassingen te stimuleren.

Het ervaren team van de kunststofverwerker uit Manchester werd geselecteerd vanwege zijn gezamenlijke aanpak om samen op maat gemaakte gerecycleerde polymeren te ontwikkelen die voldoen aan de specificaties van klanten voor gebruik in een breed scala aan nieuwe producttoepassingen.

Kunststoffen worden gerecycled uit afgedankte voertuigen (auto-shredderafval) en geraffineerd tot hoogwaardige technische polymeren die in staat zijn om de kwaliteiten van nieuw materiaal op de twee verwerkingssites van het bedrijf aan te passen. Dit complexe proces vereist specifieke kennis, teamwork en nauwe samenwerking met klanten in elke fase van het ontwikkelingsproces.

Het team levert hoge prestaties voor diverse klanten door een grondig begrip van hun vereisten vanaf het eerste contact; het laboratoriumteam dat werkt aan de fysieke eigenschappen van het polymeer, aansluitend op persoonlijke bezoeken bij de klanten en in samenwerking met hun productieteams.

Vanaf dat moment helpt het team de klant bij het opzetten van zijn machines voor de beste afwerking en resultaten en worden bestaande procedures gecontroleerd om zeker te stellen dat ze geschikt zijn om eventuele zorgen van klanten weg te nemen.

Laura Smith, Commercial Operations Manager zegt: "We zijn bereid om veel tijd en moeite te steken in de ontwikkelingsfase van het project, omdat we op zoek zijn naar langetermijnrelaties met onze klanten op basis van vertrouwen. En uiteindelijk is dat in ieders voordeel. "

Judith Clayman, general manager van Axion, zegt: "Alle eer is te danken aan het uitstekende team van Axion Polymers dat langdurige relaties opbouwt met klanten om succesvolle, duurzame en cruciaal lokaal geproduceerde grondstoffenleveringsketens te leveren met all-round voordelen. Het is een milieuvriendelijke en economisch levensvatbare 'virtueuze cirkel' waarvan het hele team terecht trots is. '

Zij voegt toe: "Wat ooit als afval werd beschouwd, wordt een waardevolle grondstof voor grondstoffen: kunststoffen van autowrakken die teruggaan naar nieuwe voertuigcomponenten, en een groot aantal verschillende toepassingen, van meubels tot dakpannen. Ik ben erg trots op ons team dat de circulaire economie aanstuurt door in alle opzichten te werken aan de uiteenlopende behoeften van de klant. "

De uitreikingsceremonie wordt gehouden in het Hilton, Park Lane, Londen op 27TH 2019 in juni.

Axion Polymers is onderdeel van de Axion groep die innovatief resource herstel en oplossingen voor verwerking van recycling van afval materialen ontwikkelt en exploiteert. De groep werkt met een breed scala aan opdrachtgevers in de recycling-en procesindustrie op de praktische ontwikkeling van nieuwe verwerkings-en methoden voor het verzamelen.

Neem voor meer informatie contact op met Axion Polymers op 161 737 6124 of bezoek de website - www.axiongroup.co.uk @axionpolymers.

Axion Consulting

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link