← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

AxFlow Noorwegen breidt aanbod in kleppen en leidingoplossingen uit door Innva AS te verwerven

AxFlow Noorwegen

AxFlow AS in Noorwegen heeft Innva AS overgenomen, effectief 29 april. Innva is een technische distributeur van hoogwaardige afsluiters en leidingoplossingen voor het water- en afvalwatersegment in Noorwegen.

Innva heeft haar hoofdkantoor in Baerum, een buitenwijk van Oslo, en staat hoog aangeschreven in het water- en afvalwatersegment in Noorwegen. Het staat bekend om het leveren van hoogwaardige producten, met Hawle als een van de meest vooraanstaande leveranciers. Sinds de oprichting in oktober, 2014, heeft Innva een sterke groei met dubbele cijfers gekend, grotendeels dankzij het hoge serviceniveau en de uitgebreide technische expertise. Hoewel het deel zal gaan uitmaken van de AxFlow Norway Group, zal Innva haar activiteiten voortzetten vanuit het huidige pand in Baerum onder haar gerenommeerde merk.

"De overname van Innva past in de strategie van AxFlow Group om ons aanbod in kleppen en aanverwante technische expertise uit te breiden," zegt Ole Weiner, CEO van AxFlow Holding.

AxFlow AS verkoopt al decennia lang pompen, complete pompstations, instrumentatie en kleppen voor water- en afvalwaterzuivering in Noorwegen, met belangrijke merken zoals Hidrostal, Wika, Sensus, Siemens, Emerson en Honeywell.

"Het brede assortiment en de ervaren verkooporganisatie van Innva passen perfect bij AxFlow in Noorwegen," zegt Gunnar Ødegård, Managing Director van AxFlow AS. "We zijn enthousiast over de krachten bundelen met het hele Innva-team en samen een veel groter en waardevoller aanbod ontwikkelen voor klanten in het altijd belangrijke water- en afvalwatersegment."

Hans Erik Maastad, CEO van Innva, zegt dat het deel uitmaken van de AxFlow Group Innva meer stabiliteit en kracht zal brengen, evenals aanzienlijke mogelijkheden voor toekomstige groei. "Het toevoegen van AxFlows servicecapaciteit en een sterke positie in de markt zal ons aanbod aan klanten verder versterken" voegt hij eraan toe.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ole Weiner, CEO van AxFlow Holding, + 46 (0) 8 545 476 72, [Email protected]
Gunnar Ødegård, Managing Director, AxFlow AS, + 47 22 73 67 01, [Email protected]
Lars Carlson, CFO van AxFlow Holding, + 46 (0) 702 74 05 35, [Email protected]
Hans Erik Maastad, CEO Innva AS, + 47 913 22 608, [Email protected]

www.axflow.com

AxFlow BV

Kennis, oplossingen en diensten voor betrouwbare materiaalbehandeling in uw branche.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.