← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

ASEPCO opent nieuwe faciliteit voor uitgebreide team-, onderzoeks- en magazijnfaciliteiten

asepco

ASEPCO, gespecialiseerde kleppenfabrikant voor bioprocessing-toepassingen en onderdeel van de Watson-Marlow Fluid Technology Group, is verheugd de opening van zijn nieuwe site aan te kondigen. De uitgebreide locatie biedt het team het dubbele van de ruimte, waardoor er meer personeel en magazijncapaciteit is, evenals verbeterde R & D-faciliteiten.

De nieuwe locatie in Milpitas, CA, is het resultaat van verhoogde investeringen in activiteiten, producten en diensten. In de toekomst zal de site ook een nieuw volledig functioneel trainingscentrum voor sanitaire producten bevatten. De productielocaties van ASEPCO zullen niet veranderen en alle contactinformatie blijft hetzelfde.

Bill Mandel, president van ASEPCO: “We zijn verheugd om onze nieuwe uitgebreide faciliteit te betrekken. ASEPCO streeft ernaar kleppen van de hoogste kwaliteit te leveren. Deze stap stelt ons in staat onze diensten te verbeteren en de beste producten te blijven ontwikkelen voor alle biotechnologische en farmaceutische toepassingen van onze klanten. "

ASEPCO heeft 30 jaar ervaring in het maken van de beste kleppen voor aseptische verwerking. De goed ontworpen, nauwkeurig gebouwde kleppen besparen gebruikers tijd en geld.

Elk aspect van ASEPCO's Weirless Radial DiaphragmTM-klep is ontworpen om consistentie te leveren in farmaceutische en biotechnologische processen, terwijl de onderhoudstijd tot 80% wordt verkort.

De unieke constructie en het ontwerp met radiaal membraan maken de kleppen volledig aftapbaar en elimineert vrijwel het risico op besmetting.

Meer informatie op www.wmftg.com

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) is de wereldleider in nis peristaltische pompen en bijbehorende vloeistofpadtechnologieën voor de voedings-, farmaceutische, chemische en milieu-industrie

Handtekening: Platina-lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link