← Terug naar afspraken categorie

WMFTG breidt wereldwijd bereik uit met directe verkoop en technische ondersteuning op Iberia

ivan garcia's

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) biedt nu directe verkoop en technische ondersteuning aan zijn Watson-Marlow-pompen, Watson-Marlow-buizen, Alitea, Flexicon, BioPure, Masosine en Asepco-producten in Spanje en Portugal.

De lancering van Watson-Marlow SLU, beter bekend als Watson-Marlow Iberia, is de nieuwste in een lange reeks openingen voor verkoopkantoren. De wereldwijde expansiestrategie van WMFTG is bedoeld om een ​​betere service en ondersteuning te bieden; Dit weerspiegelt dus de strategie van wereldwijde ondersteuning in combinatie met lokale oplossingen.

Watson-Marlow Iberia zal gevestigd zijn in Cornellà de Llobregat, Barcelona, ​​en slechts een paar minuten rijden van de luchthaven van Barcelona en dicht bij de kantoren van Spirax Sarco Spanje - eigendom van moederbedrijf Spirax-Sarco Engineering plc. Het kantoor zal worden bemand door een team van 8-mensen onder leiding van Ivan Garcia, General Manager die een paar weken geleden bij het bedrijf kwam.

Ivan Garcia, General Manager van Watson-Marlow Fluid Iberia:

"Ik ben absoluut verheugd om ons nieuwe - maar zeer ervaren team op Watson-Marlow Iberia te leiden. We zijn allemaal erg trots om deel uit te maken van een bedrijf dat zoveel belang hecht aan het leveren van specialistische ondersteuning en gelokaliseerde expertise. Dit deel van Europa staat bekend om zijn sterke punten in de sectoren biofarmaceutica, voedingsmiddelen en dranken en waterzuivering. Dit zijn industrieën waar onze niche-peristaltische en sinusoïdale pompen en bijbehorende oplossingen voor vloeistofbanen aanzienlijke voordelen kunnen bieden ten opzichte van alternatieve technologieën. "

Watson-Marlow Fluid Technology Group heeft een wereldwijd operatienetwerk met onder meer tien fabrieken en directe verkoopkantoren van 37. De onderneming maakt deel uit van de Spirax-Sarco Engineering plc Group en heeft haar hoofdkantoor in Falmouth, Verenigd Koninkrijk.

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) is de wereldleider in nis peristaltische pompen en bijbehorende vloeistofpadtechnologieën voor de voedings-, farmaceutische, chemische en milieu-industrie

Handtekening: Platina-lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.