← Terug naar categorie Filtratie, scheiding en magnetische scheiding

Apparatuur voor het screenen van metaalpoeder

apparatuur voor het screenen van metaalpoeders

Installatie van metaalpoederzeefjes bij Deloro Stellite zorgt voor snellere productwisseltijden

In verwerkende industrieën waar producten productielijnen delen, kan snelheid van productwisseling het verschil maken tussen gezonde en niet zo gezonde marges en het stroomlijnen van het productieproces van input tot screening van het eindproduct kan van cruciaal belang zijn.

Deloro Stellite, die op zoek waren naar een nieuwe metaalpoederzeef, besloot om hun proces te optimaliseren en opgewaardeerd naar een state-of-the-art Russell Compact Sieve® waardoor de productomschakeling versnelde en de snelle terugverdientijd bijdroeg aan de winst.

Dit apparatuur voor het screenen van metaalpoeder maakt gebruik van een gepatenteerd rubberen veersysteem dat in combinatie met zijn hoge snelheid 1800 rpm trilmotor en gemakkelijk instelbaar gewichtssysteem zorgt voor veel hogere krachten die door het gaas zelf kunnen worden overgedragen.

Dit zorgt voor een meer verfijnde en krachtige actie, waardoor de zeefefficiëntie aanzienlijk wordt verhoogd. Omdat de Compact Sieves spleetvrij zijn en volledig zijn gemaakt van gepolijst roestvrij staal inclusief hun standaards, zijn alle oppervlakken gemakkelijk schoon te maken.

Russell Finex heeft een geschiedenis in het leveren van scheidingsapparatuur voor een breed scala aan bedrijven binnen de metaalpoeders industrie. Voor meer informatie over deze toepassing en hoe deze screeningapparatuur in uw verwerkingslijnen kan worden opgenomen, alstublieft Contacteer ons.

Russell Finex Ltd

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link