← Terug naar categorie Inspectie en zichtsystemen

Antares Vision introduceert traceerbaarheidsoplossing met mogelijkheden voor consumentenbetrokkenheid

Antares Vision

Geschikt voor hoogwaardige producten in verschillende industrieën, nieuw "TrackMyWay" -platform
biedt supply chain transparantie door stakeholder communicatie,
en klantbetrokkenheid voor merkversterkende geruststelling.

Antares Vision, wereldleider in visuele inspectiesystemen, track & trace-oplossingen en slim gegevensbeheer, heeft geïntroduceerd TrackMyWay, een track & trace-platform van de volgende generatie dat dialoog biedt tussen verschillende belanghebbenden tijdens de supply chain-reis en levenscyclus van een product. Dit nieuwe technische product is bedoeld om de transparantie van productieprocessen en distributiekanalen verder te beschermen en te garanderen en om steeds geavanceerdere consumenten op de hoogte te houden van de producten die ze kopen.

TrackMyWay is geschikt voor elke branche met hoogwaardige producten, waaronder farmaceutische producten, elektronica, luxe marktartikelen zoals sieraden en mode, en premium voedingsmiddelen en dranken. Antares Vision is een toonaangevende leider op het gebied van farmaceutische serialisatie, en wordt in toenemende mate gemandateerd door overheden over de hele wereld, en bevindt zich in een sterke positie om track & trace-oplossingen met bredere toepassingen te ontwikkelen.

TrackMyWay is ontwikkeld voor een landschap waar de waarde van merken niet alleen afhankelijk is van de voordelen van zijn producten, maar ook van de zekerheid van veiligheid en beveiliging die het bedrijf aan zijn klanten kan bieden. De gedetailleerde gegevens die via TrackMyWay worden gedeeld en opgeslagen, maken het een effectief hulpmiddel voor het beheren van terugroepacties, omdat het productbewegingen op een korrelig niveau als afzonderlijke verkoopeenheden kan overzien, waardoor de economische impact door defecte goederen wordt geminimaliseerd.

Het TrackMyWay-platform opent de dialoog tussen alle actoren in de supply chain en creëert waarde door informatie-uitwisseling. Deze verbinding garandeert de integriteit van de informatie en verbetert de ervaring van de klant door een geverifieerde aankoop met behulp van een standaardsmartphone om unieke codes op unitniveau op de verpakking van het product te scannen. Het platform stelt consumenten in staat om gecertificeerde informatie over de oorsprong van het product, het productieproces en de distributieketen te bekijken, waardoor de integriteit en authenticiteit worden gegarandeerd.

Trouw aan het simpele ethos dat meer gegevens meer transparantie betekent, helpt TrackMyWay bedrijven met hoogwaardige goederen bij het bestrijden van productomleiding en namaak, wat nog steeds een kritieke zorg is in tal van hoogwaardige industrieën. De extra voordelen van deze innovatieve technologie zijn diepgaande productanalyse, merkbescherming en verhoogde marketingbetrokkenheid.

“We zijn ervan overtuigd dat de TrackMyWay platform kan een belangrijke concurrentiehefboom zijn voor bedrijven die zich willen onderscheiden in de markt en tegelijkertijd een waardevol defensie-instrument voor hun merken, " zei Emidio Zorzella, CEO van Antares Vision. “Het garanderen van de oorsprong en het supply chain-traject van een product is niet alleen een waardevolle veiligheidsvoorziening, maar ook een krachtig hulpmiddel dat merkwaarde toevoegt. Daarom hebben we het neologisme Trustparency® bedacht, dat in één woord opsomt hoeveel vertrouwen een transparante supply chain kan genereren, van de grondstof tot de consument. ”

Neem voor meer informatie contact op met:

Antares Vision Noord-Amerika Marketing & Communicatie
Fiona Nicklen, [Email protected], T. + 1 856 206 3230

Antares Vision HQ Marketing & Communicatie
Davide Antonioli, [Email protected], T. + 39 0307283500

www.antaresvision.com

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link