← Terug naar categorie Analysers en laboratoriumapparatuur

Versneld Analytische Panel Verhuurbedrijf voor Power en Water Industry Applications

Analytische huren panel dienst

Analytical hire panel service biedt flexibele, tijdelijke meetoplossing voor kracht- en waterinstallateurs

De afdeling Measurement and Analytics Service van ABB heeft een nieuwe analytische panelhuurservice geïntroduceerd. De verhuurpanels werden gelanceerd op IWEX 2015 en bieden een flexibele oplossing voor het meten van geselecteerde sleutelparameters in toepassingen voor drinkwaterbehandeling en energieopwekking, met onbeperkte leentermijnen en volledige technische ondersteuning.

Er zijn momenteel drie opties voor gebruik in energie- en waterindustrie-applicaties.

Voor vermogen kunnen de panelen worden gebruikt voor kationgeleidbaarheidsmeting, silicameting en natriummeting.

Voor water is er de mogelijkheid van panelen voor het meten van aluminium, troebelheid of ammoniak.

Alle panelen worden geleverd met een uitgebreide reeks apparatuur die nauwkeurige en betrouwbare metingen biedt. Elke unit bevat ook dataloggers voor het registreren en opslaan van meetgegevens die via Ethernet en Modbus kunnen worden doorgestuurd naar besturingssystemen.

De analytische verhuurpanelen zijn ideaal voor situaties waarin het onpraktisch of niet de moeite loont om een ​​permanent systeem aan te schaffen. Typische situaties waarbij een huurpanel kan worden gebruikt, zijn onder meer het vervangen van defecte analysers voor reparatie, het valideren van de nauwkeurigheid van een momenteel geïnstalleerd systeem of als een extra meting bij het evalueren van de efficiëntie van een behandelingsproces. Ze kunnen ook nuttig zijn wanneer bedrijven uitgaven aan operationele kosten willen toewijzen wanneer een kapitaalbudget mogelijk niet onmiddellijk beschikbaar is.

"Bedrijven huren dagelijks apparatuur in voor het uitvoeren van hun activiteiten, zoals auto's, pc's, laptops en zelfs hun bedrijfsruimten", zegt Mark Niblett, Service Center Manager, ABB Measurement and Analytics. "We zagen geen reden waarom dezelfde aanpak niet kon worden toegepast op verhuur van analytische panelen, waarbij bedrijven vaak de flexibiliteit nodig hebben die geboden wordt door een tijdelijke oplossing met hetzelfde niveau van functionaliteit dat normaal zou worden geassocieerd met een gekocht systeem."

Het inhuren biedt ook de extra zekerheid dat iemand anders de apparatuur moet beheren. De express-verhuurservice wordt geleverd met volledige technische ondersteuning, inclusief alles wat nodig is om de panelen te installeren en in gebruik te nemen. Om een ​​probleemloze werking te garanderen, dekt de huurovereenkomst ook verbruiksgoederen en de levering van originele apparatuur met door de fabrikant goedgekeurde onderdelen.

"Er zijn veel redenen waarom een ​​energiebedrijf of waterbedrijf de ABB-expressverhuurservice zou willen gebruiken", zegt Niblett. "Met ABB kunnen fabrieken verwachten dat ze de volgende dag worden geleverd, plug-and-play worden geïnstalleerd en een deskundige onderhoudsmonteur wordt ingeschakeld om het paneel in te stellen en snel te laten werken. Er is ook de geruststelling dat je tijdens kantooruren telefonische ondersteuning hebt, dus in het onwaarschijnlijke geval van problemen met het panel zal er hulp beschikbaar zijn. "

Bedrijven hebben de vrijheid om de apparatuur te bewaren zolang ze nodig is - de huur werkt wekelijks, zonder beperking van de duur en zonder druk om items binnen een bepaalde deadline terug te sturen.

"De analytische verhuurservice maakt deel uit van ons streven om het meten zo eenvoudig mogelijk te maken, waar en hoe dan ook, en om ervoor te zorgen dat u altijd de service en ondersteuning krijgt die u nodig hebt om de efficiëntie van uw proces te optimaliseren," voegt Niblett.

Voor meer informatie over de huurservice van het analytisch panel, e-mail [Email protected] of bel 0870 600 6122 ref. 'Analytische panels'.

ABB Meetinstrumenten

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.