← Terug naar categorie Pumps

Amarinth beveiligt eerste bestelling van Terra Energy voor API 610-pompen voor Kerteh Refinery, Maleisië

Amarinth API 610 OH2 pomp

Amarinth, een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp, de toepassing en de productie van centrifugaalpompen en bijbehorende apparatuur op de olie- en gasmarkten, petrochemische, chemische, industriële en energiemarkten, heeft zijn eerste bestelling van API 610-pompen verzekerd via zijn nieuwe Maleisische agent, Terra Energie Sdn.Bhd, voor Petronas Penapisan.

De order voor API 610 11th editie OH2-pompen is ter vervanging van bestaande API 610 8th editie, Japanse gefabriceerde Shin Nippon-pompen bij de Petronas Penapisan geëxploiteerde Kerteh Refinery. Deze fabriek in Terengganu, Maleisië, verfijnt inheemse ruwe olie tot hoogwaardige aardolieproducten voor de binnenlandse en exportmarkten.

De nieuwe pompen zijn op maat gemaakt en hebben een basisplaat met een kleinere afmeting, zodat ze direct in de bestaande installatie en het leidingwerk passen, waardoor de stilstandtijd tijdens de installatie wordt verkort. De D1 duplexpompen worden gebruikt in een van de bijtende processen en zijn ontworpen om conformiteit met explosiegevaarlijke omgeving Ex nA II T3 X. Ze worden voltooid volgens een 24-week leveringsschema. Terra Energy levert alle bijbehorende aanpassingen aan het leidingwerk en uitgebreide ondersteuning.

Oliver Brigginshaw, Managing Director van Amarinth, verklaarde: "We zijn verheugd om deze eerste bestelling van onze nieuwe agent Terry Energy in Maleisië te ontvangen. In de afgelopen jaren hebben we pompoplossingen geleverd aan verschillende Petronas-bedrijven, maar Petronas Penapisan is nieuw voor ons en we kijken ernaar uit meer bestellingen te ontvangen met Terry Energy voor zowel de Kerteh Refinery als andere projecten in Maleisië. "

Amarinth kan ook bereikt worden op haar website: www.amarinth.com

Amarinth Ltd

Amarinth is een wereldwijd toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van centrifugaal pompen en bijbehorende apparatuur voor de offshore en onshore olie-en gas exploratie, productie en raffinage-industrie, petrochemische, chemische en industriële markten

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via