← Terug naar categorie Gasdetectie

Alles wat u moet weten over veilige opslag van gasflessen

Gasflessen kooien

Gasflessenkooien worden tegenwoordig als essentieel beschouwd wanneer veilige en veilige opties worden overwogen voor het opslaan van gasflessen in een bedrijf, bouwplaats, openbare gebouwen of privé-woning. Site-eigenaren en gezondheids- en veiligheidspersoneel hebben nu een uitgebreide online hulpbron dankzij de lancering van www.gascagedirect.co.uk

Deze onlangs gelanceerde website is gewijd aan het aanbieden van een breed scala aan scherp geprijsde opslag- en handlingproducten voor gasflessen in één, gemakkelijk te navigeren, buy-in-line-site.

Naast een ruime keuze aan opties, waaronder gaaskooien, behuizingen en kasten, biedt de website ook essentiële, actuele gezondheids- en veiligheidsbestuursinformatie, begeleiding en veelgestelde vragen. Algemene opslaginformatie voor vaste locaties, maar ook voertuigen en aanhangwagens, bieden ook advies over het opslaan van lege cilinders en lekdetectie. Site-eigenaren moeten zich er ook van bewust zijn dat de HSE actief is geweest in het inspecteren van bedrijven die gasflessen opslaan in een gebied dat openbare toegang mogelijk maakt.
www.gascagedirect.co.uk biedt veilige en veilige opslagmogelijkheden voor alle populaire maten en vormen van cilinders en flessen die butaan, propaan, koolstofdioxide en acetyleen bevatten. Op maat gemaakte kooien kunnen ook worden geleverd als een standaard kooi niet geschikt is.

Volledige details zijn beschikbaar op: www.gascagedirect.co.uk [Email protected]
Unit 19, Pelham Court, Broadfield, Crawley, West Sussex, RH11 9SH

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.