← Terug naar mixen, mengen & granuleren categorie

Aan boord (!) Gaan BiMover Mixers van Landia naar Beijing

zuiveringsinstallaties Beijing

Beijing Anguo Water Treatment Automation Engineering Technology Company heeft een in het oog springende order voor 88-mixers aan Landia toegekend.

De POPL-I BioMover-mengers, voor de Sanhe Yanjiao West-afvalwaterzuiveringsinstallatie en Sanhe Economic Development Zone RWZI aan de oostelijke rand van Beijing, zijn voor de zeer zachte behandeling van biofilmdragers in anaërobe en anoxische tanks.

Ontworpen voor een vullingsgraad van 30% houden de Landia BioMover-mengers, met een schroeftipsnelheid van slechts 4.2 m / sec., Het biomechanisme in suspensie zonder de dragers te beschadigen - en ook om zeven vrij van verstoppingen te houden.

Thorkild Maagaard, directeur export export van Landia, zei: "Het is zeer bemoedigend om een ​​dergelijke gezonde bereidheid te zien om te investeren in apparatuur die lang meegaat, zeer efficiënt en uiterst betrouwbaar is. China is een zeer goed voorbeeld voor de wereld ".

Landia-mengers Zhengzhou

De 88-mengers van Landia maken een 15-dagreis met de trein van Hamburg in Duitsland naar Zhengzhou

Hij voegde hieraan toe: "Met ons toegewijde team in China (geleid door salesmanager Danny Zhang), zijn we ook in staat om eersteklas ondersteuning en back-up te bieden aan onze klanten".

Om tijd te besparen, de CO2-voetafdruk te verkleinen en de kosten te verlagen, maken de 88 Landia-mengers een 15-dagreis met de trein van Hamburg in Duitsland naar Zhengzhou, de hoofdstad van de Chinese provincie Henan. De ladingtrein neemt minder dan de helft van de scheepvaart over zee in beslag en is ook minder dan de helft van de prijs van luchtvracht.

Landia heeft eerder zijn BioMover-mengers geleverd aan een geavanceerde waterzuiveringsinstallatie in Agra, India - de thuisbasis van de Taj Mahal - terwijl in China Landia een benijdenswaardige reputatie heeft verdiend voor zijn pompen, mengers en kennis van de Chinese afvalwaterzuiveringsinstallaties. Zo heeft het sinds 1995 een fabriek in Guilin in het zuiden van China met flowmakers, mixers en recirculatiepompen geleverd.

www.landiaworld.com

Landia Ltd

Maak pompen en mixers van topkwaliteit. We doen dit sinds 1933. We werken nauw samen met onze klanten om de best mogelijke oplossing tot stand te brengen. Wij verkopen geen standaardproducten.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link