← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Aflex-slang breidt Europees bereik uit met directe verkoop in nog eens drie landen

aflex slang europese bereik

Aflex Hose Ltd, Een divisie van Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG), biedt nu directe verkoop en technische ondersteuning in Italië, Ierland en Zwitserland.

Het uitgebreide Europese bereik van Aflex weerspiegelt een bredere groei voor de onderneming in een breed scala van sectoren en geografische regio's.

Elk kantoor zal worden bemand door expertteams die gespecialiseerde technische ondersteuning en verkoopondersteuning in het veld bieden. Voor Aflex-klanten betekent dit verbeterde serviceniveaus; Dit weerspiegelt dus de strategie van WMFTG voor wereldwijde ondersteuning in combinatie met lokale oplossingen.

Aflex is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van met PTFE gevoerde flexibele slang voor de farmaceutische, voedingsmiddelen- en chemische procesindustrie. De gepatenteerde Aflex-slangen overtreffen andere PTFE- en standaardslangtypen om superieure flexibiliteit en de hoogste niveaus van chemische weerstand te garanderen.

“Aflex Hose beleeft een opwindende periode van groei - waarop we op een aantal manieren reageren. Ten eerste investeren we £ 20M + in een nieuwe fabriek in Yorkshire, VK om aan de vraag te voldoen. En ten tweede hebben we een langetermijnstrategie geïmplementeerd die ons nog dichter bij onze klanten brengt: we moeten kunnen reageren op de behoeften van onze klanten, ongeacht waar ze zich bevinden, " zegt Rachel Pallett, verkoopdirecteur voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, Watson-Marlow Fluid Technology Group. "We zijn allemaal erg enthousiast over de komende reis,'Concludeert ze.

Het moederbedrijf van Aflex, WMFTG, heeft een wereldwijd netwerk van activiteiten, waaronder tien fabrieken en 37 directe verkoopkantoren. Het bedrijf maakt deel uit van de Spirax-Sarco Engineering plc Group en heeft zijn hoofdkantoor in Falmouth, Verenigd Koninkrijk.

www.wmftg.com

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) is de wereldleider in nis peristaltische pompen en bijbehorende vloeistofpadtechnologieën voor de voedings-, farmaceutische, chemische en milieu-industrie

Handtekening: Platina-lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link