Promoot uw bedrijf bij de procesindustrie

Met meer dan 2 5 jaar ervaring in de Manufacturing Process Industries hebben we een behoorlijk reputatie en aanhang opgebouwd, niet alleen in het VK, maar wereldwijd

We werken regelmatig samen met de belangrijkste leveranciers in de branche, waaronder:

PII-adverteerders

Toegang tot onze Media Area & 2019-brochure:

PII Mediabrochure Cover 2019
  • Dit veld is voor de validatie doeleinden en moet onveranderd worden gelaten.

20 + Jaren van het opbouwen van kwaliteits- en doelgericht lezerspubliek

Ons lezerspubliek is 100% aangevraagd en onderhouden door onze circulatieafdeling

Bezoekers van 30,000 + maandelijkse website

We hebben een wereldwijd online publiek, verspreid over alle continenten

12,000 + heeft abonnees aangemeld

We zijn trots op de kwaliteit van onze abonneegegevens en hebben een extreem gezonde abonneegegevensbank


We hebben 4 verschillende platforms om je profiel aan ons publiek te verbeteren:

Procesindustrie Informer Magazine

Gedrukt tweemaandelijks in groot formaat en een reputatie voor zijn educatieve en informatieve inhoud, PII wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke tijdschriften in de Manufacturing Process Industries

www.ProcessIndustryInformer.com

Onze mediacentrum biedt een schat aan informatie, producten en diensten aan onze maandelijkse 30,000-bezoekers.

Van PR-promotie tot productvermeldingen, tot opvallende bannerreclame en onze op maat gemaakte lead page creatie service, PII biedt op maat gemaakte pakketten die passen bij alle marketingbudgetten en -vereisten

E-mail marketing

E-mailmarketing is een van de meest kosteneffectieve manieren om te promoten en onze geoptimaliseerde e-mailcirculatie van 100% biedt een snelle route naar de markt.

Kies uit Directe e-mailcampagnes, of een verscheidenheid aan opties op onze wekelijkse e-nieuwsbrief; Procesindustrie update

Direct Mailing

Direct Mail is mogelijk een van de vergeten vormen van marketing, maar het is nog steeds een van de meest effectieve, met name rekening houdend met het aantal e-mails dat mensen ontvangen!

Stuur campagnes naar onze database van 8,500, of scheid de gegevens naar eigen voorkeur


  • Klantengetuigenissen

  • Getuigenissen van de lezer

Process Industry Informer is een van onze go-to publishers voor onze PR, productlanceringen en productadvertenties. We zijn altijd tevreden met de vriendelijke service en de innovaties die PII heeft aangebracht in hun print-, web-, e-nieuwsbrief- en mobiele app-services.

In termen van publicatie via internet en e-nieuwsbrief is de dashboardinterface van de adverteerder eenvoudig, waardoor het snel en eenvoudig uploaden van onze PR-artikelen en casestudyverhalen is. Nadat de artikelen zijn gepubliceerd, hebben we ook in één oogopslag toegang tot de artikelgegevens, zoals het aantal artikelhits en onze volledige nieuwsgeschiedenis.

De resultaten die we van PII behalen, in combinatie met de eenvoudige en snelle interface en de geweldige klantenservice, zijn de reden waarom we PII blijven gebruiken voor onze marketingactiviteiten

Keith Flint, Director - Pulsar Process Measurement
John Doe UI / UX Designer

Process Industry Informer is een van onze meest gewaardeerde en vertrouwde uitgevers om onze productadvertenties te presenteren. In de afgelopen paar jaar dat we met PII hebben gewerkt, is de service die we ontvangen altijd van hoge kwaliteit en snelheid, omdat ze hun website, tijdschrift en de verschillende andere media die ze aanbieden voortdurend verbeteren om nog betere resultaten te leveren.

Kevin Canham, Product & Applications Manager - HARTING LTD
John Doe UI / UX Designer

De procesmarkten en de tijdschriften die hen ondersteunen zijn enorm veranderd. Hoewel wordt verondersteld dat internet nu HET "etalage" is voor bijna alles, is er nog steeds plaats voor kwalitatief hoogstaande redactie en reclame in traditionele gedrukte media.

Ik zou zeggen dat Process Industry Informer het voortouw neemt met een balans van een door het nieuws gestuurd tijdschrift en de website. De PII-site heeft een uitstekende zoekfunctie en is waarschijnlijk de meest actuele inhoud van alle sites in de procesindustrie die ik heb bezocht.

Voor een pomp- en vloeistoftechnologiebedrijf past het PII-pakket in onze marketingbehoeften in de voedings- en genotmiddelen, chemische en farmaceutische sector. Geweldige redactionele altijd gaat altijd goed gaat met sales engineers en natuurlijk de directeuren!

Heather Beale, hoofdredacteur - Watson-Marlow Pumps Group, Verenigd Koninkrijk
John Doe UI / UX Designer

Ik heb het genoegen gehad om een ​​aantal jaren met het PII-magazine en het vriendelijke behulpzame personeel te werken. Eigenlijk meer dan eerst gewaardeerd of gerealiseerd.

Ze bieden jbj-technieken altijd inzichtelijke hulp binnen de publicatie en ook via hun socialemediakanalen. De verwachtingen worden altijd overtroffen met PII en ik kan vertrouwen op hun kennis van de branche en de knowhow van de media als het gaat om het verkrijgen van ons de beste ROI.

We kijken er erg naar uit om de komende jaren met hen samen te werken. Het is ook een verademing om met mensen om te gaan, mensen met een gevoel voor humor en op gepaste tijden, onheil.

James Harris, Marketing Manager - jbj Techniques Ltd
John Doe UI / UX Designer

Omdat ik al geruime tijd met Process Industry Informer heb gewerkt, ben ik verheugd om te bevestigen dat elke afzonderlijke marketingcampagne ons in de loop van de jaren aanzienlijke, meetbare en direct toewijsbare nieuwe zakelijke kansen en een brede marktpenetratie heeft opgeleverd.

In ons specifieke geval is het belangrijk om te begrijpen dat de zorgvuldige combinatie van webactiviteiten en de meer traditionele benadering van advertenties, editorials, technische artikelen en algemene persberichten bijzonder succesvol is geweest in het uitbreiden van onze boodschap naar zowel nieuwe ingenieurs, als des te meer doorgewinterde professional, werkzaam in onze branche.

Andy Mangell, verkoopdirecteur - Premier Control Technologies
John Doe UI / UX Designer

Tijdens mijn samenwerking met DISA APC, laatstgenoemde Dantherm Filtration, met verantwoordelijkheid voor zowel engineering- als marketingfuncties, is PII jarenlang mijn eerste keuze geweest voor nieuws en innovaties in de branche.

De reguliere SHAPA-supplementen blijven een eersteklas showcase bieden voor de vereniging en haar lidmaatschap. Het is een meest uitgebreide handelspublicatie die op een boeiende manier is neergelegd

Gus Bishop, gepensioneerd technisch manager - Dantherm Filtration Ltd
John Doe UI / UX Designer

De relevantie van hun lezer / ontvangerbasis voor ons werkgebied betekent dat onze services worden gezien waar ze nodig zijn. PII was direct verantwoordelijk voor het introduceren van nuttige contacten met ons, wat heeft geresulteerd in verder werk voor onze groep.

We hechten daarom veel waarde aan onze werkrelatie en hopen dat deze nog lang in de toekomst zal blijven bestaan.

Caroline Chapman - Het Wolfson Center for Bulk Solids Handling Technology
John Doe UI / UX Designer
PII Mediabrochure Cover 2019

Ga naar onze mediaruimte en bekijk onze 2019-brochure nu!

  • Dit veld is voor de validatie doeleinden en moet onveranderd worden gelaten.
Copyright © document.write(new Date().getFullYear()) Passfield Business Publications Ltd · Alle rechten voorbehouden
Kopieer link