← Terug naar categorie Inspectie en zichtsystemen

Geavanceerde batchvideo- en beeldverwerking stroomlijnt workflows - gratis proberen!

Elektro-mechanische applicatie voor het bewerken van thermische studio's

FLIR Thermal Studio-software voor thermografen om thermische beeldverwerking te automatiseren

FLIR Systems introduceert FLIR Thermal Studio, een thermische beeldanalyse- en rapportagesoftware die is ontworpen om grote sets thermische afbeeldingen en video's te beheren. Ontworpen voor thermografen die FLIR thermische handheld camera's, optische gas imaging (OGI) camera's en onbemande vliegtuigsystemen (UAS) met thermische camera's gebruiken, zijn de geavanceerde verwerkingsmogelijkheden en automatisering van FLIR Thermal Studio ontworpen om de workflow te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen.

thermalstudio batchjob afbeeldingen selecteren

FLIR Thermal Studio biedt nieuwe meetfuncties, geavanceerde formules en aangepaste analysesjablonen voor professionele thermografen. In tegenstelling tot vergelijkbare software waarvoor gebruikers afzonderlijke afbeeldingen moeten verwerken, kan dit innovatieve programma het mogelijk maken om hele batches thermische foto's of video's met een paar klikken af ​​te stemmen. Technici gebruiken FLIR Thermal Studio om de beeldverwerking te stroomlijnen, wat betekent dat UAS-operators die duizenden beelden in één enquête opnemen in staat zullen zijn hotspotgegevens snel te bewerken of extraheren en het vervolgens voor verdere analyse kunnen exporteren.

Deze nieuwe software biedt ook geavanceerde nabewerkingsmogelijkheden, zodat gebruikers snel inzichten kunnen krijgen van hun gegevens. Hoge gevoeligheidsmodus en pixelbinding voor verbeterde gasvisualisatie van .SEQ- en .CSQ-bestanden kunnen OGI-technici helpen bij het identificeren van gaslekken in beweging met video. Met geavanceerde meetfuncties en dekkingsberekening kunnen professionals in predictief onderhoud snel aangepaste rapporten genereren - tot 100-pagina's in minder dan een minuut.

thermalstudio-circuitpaneelrapport

FLIR Thermal Studio versnelt zelfs de meest complexe thermische beeld- en videoverwerking na de productie, waaronder multi-source plots en formuleberekeningen, multi-format export en FLIR's gepatenteerde Multi Spectral Dynamic Imaging (MSX®), die visuele lichtdetails op thermische beelden plaatst afbeeldingen. Ondersteund door meer dan 20-talen, is het programma compatibel met Windows 7, 8 en 10 zonder de noodzaak van Microsoft Office.

FLIR Thermal Studio kan vandaag als gratis proefversie worden gedownload of met een upgrade naar volledige functionaliteit voor £ 807 GBP (excl. BTW). Bovendien biedt FLIR een £ 257 GBP (excl. BTW) korting voor houders van geldige FLIR Tools + en Reporter-licenties.

Ga naar voor meer informatie over FLIR Thermal Studio www.flir.co.uk/thermal-studio

FLIR Commercial Systems

Wij ontwerpen, produceren en Market Thermal Imaging Infrared Camera

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via