← Terug naar categorie Flowmeting en -regeling

Nauwkeurige stroomsnelheidmeting van viskeuze vloeistoffen

oval gear flowmeters

Het OG-assortiment van Oval Gear-stroommeters van Titan Enterprises biedt de perfecte oplossing voor een nauwkeurige meting van de stroom viskeuze vloeistoffen en smeervloeistoffen.

In tegenstelling tot andere debietmeters, verbetert de meetnauwkeurigheid met ovale tandwieloverbrengingen feitelijk naarmate de viscositeit van de vloeistof toeneemt, van een nominale 1% tot ongeveer 0.1% van het debiet bij hogere viscositeiten.

Het OG-assortiment ovale tandwielstroommeters is compact, robuust en levert ongekende prestaties tegen lage eigendomskosten. Standaard beschikbaar met roestvrijstalen of aluminium body, OG-flowmeters zijn bidirectioneel en beschikbaar in maten van 1 / 4 tot 2-inches (6 tot 50 mm), voor stromen tussen 1ml / min en 500l / min.

meet stromende viskeuze vloeistoffen

Voor toepassingen waarbij corrosieve of bijtende vloeistoffen worden gemeten, zijn versies van OG-stromingsmeters met volledig niet-metalen, bevochtigde componenten (keramiek, PEEK ™ en een keuze uit elastomeer) beschikbaar. In de afgelopen jaren heeft Titan Enterprises zijn OG-flowmeterbereik uitgebreid en speciale OEM-versies voor speciale toepassingen geleverd voor gebruik bij verhoogde temperaturen (200 ° C) of hoge druk (950Bar). Modellen zijn ook beschikbaar als gecertificeerd voor gebruik in gevaarlijke gebieden.

De standaard inlaat- en uitlaatopties voor OG-flowmeters zijn BSP of NPT, hoewel alternatieve versies beschikbaar zijn met flenzen en binnenschroefdraden. Het elektronische pulsuitgangssignaal wordt verzonden via TTL of contactsluiting.

Elke door Titan Enterprises geleverde OG-flowmeter wordt individueel gekalibreerd en voorzien van een traceerbaar flowtestcertificaat.

Voor meer informatie over de debietmeters van de ovale tandwielen alstublieft bezoek hier of neem contact op Titan Bedrijven op + 44-1935-812790 of [Email protected].

Titan Enterprises Limited

Fabrikant van high performance off-the-shelf en op maat gemaakte debietmeter systemen

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link