← Terug naar categorie Drives & Motors

ABB start UK-Wide Variable Speed ​​Drives Huurvloot

abb rijden huren

Gebruikers van laagspanningsvariabele snelheidsaandrijvingen (VSD) kunnen nu processen laten lopen, nieuwe toepassingen testen of voorspelde energiebesparingen vóór aankoop bewijzen, via een leasingprogramma dat wordt aangeboden door het door ABB geautoriseerde netwerk van waardeteleveranciers.

ABB heeft aanzienlijk geïnvesteerd in de uitrol van een verhuurvloot met variabele snelheden in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, met eenheden die zich uitstrekken van 3 kW tot enkele megawatt. Huurritten kunnen dezelfde dag worden geleverd en binnen enkele uren worden geïnstalleerd en in bedrijf gesteld door ingenieurs van een van de twaalf erkende ABB-waardeketens.

Met een snelle respons, 24-uren per dag, het hele jaar door, biedt geen enkele andere verhuurregeling zo'n brede geografische dekking in het VK en Ierland.

Klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan schijven, waaronder de ABB-aandrijving voor algemeen gebruik, ABB-machinebesturing en industriële aandrijving van ABB. Alle zijn volledig onderhouden en vooraf geladen met de nieuwste firmware.

Er zijn vier scenario's waarbij het huren van een schijf voordelen voor de klant kan opleveren:
Noodgeval of onverwachte mislukking: het inhuren van een schijf kan een snelle, goedkope manier zijn om kritieke processen in geval van pech te houden. Het vermindert de kosten van uitvaltijd en biedt tijd om de defecte apparatuur te repareren of om kapitaal aan te wenden en toe te wijzen voor een permanente vervanging.

Tijdelijke capaciteit: Huurschijven kunnen worden gebruikt voor kortdurende, semi-permanente of seizoensgebonden toepassingen, waardoor bedrijven de capaciteit van het verwerkingsproces op eenvoudige wijze op- of afbouwen, terwijl opslag- en onderhoudskosten worden weggenomen.

Bewijs voorspelde energiebesparingen: als een toepassing met variabele snelheid nog niet eerder een schijf heeft gebruikt, of als een bestaande schijf moet worden geüpgraded, kan het huren een goedkope manier zijn om voorspelde energiebesparingen te bewijzen voor aankoop en in een echte omgeving. Dit kan klanten helpen beter geïnformeerde aankoopbeslissingen te nemen.

Apparatuur testen: testhuizen kunnen worden gebruikt om toepassingen met variabele snelheid te testen, maar hebben mogelijk geen geschikte aandrijving om deze intern te koppelen. Het huren van een schijf kan het testen op korte termijn en lage kosten mogelijk maken.

De schijven worden gehuurd tegen een vast dagtarief (minimale huurperiode kan van toepassing zijn), inclusief alle installatie en onderhoud voor de duur van de huur. Het geautoriseerde Value-Provider-netwerk van ABB is telefonisch bereikbaar op 0333 005 7001 of via www.new.abb.com/uk/drives-for-hire.

www.abb.com

ABB Drives & Motoren

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via