september 2019

Een inzicht in de wereld van PII's marketingdirecteur Guy Ullmann ...

Oh, en nieuws over elk nummer van PII !!

Guy's WCU

Hallo en welkom bij mijn WCU einde van de zomereditie boe-geroep :(

Ik hoop dat je hebt genoten van een geweldige zomer, die ons voor velen over één vraag had gepuzzeld:

"Hoe haal je Steve Smith eruit?"

Hoe haal je Steve Smith eruit?

Een al te bekend gezicht!

We hebben uiteindelijk een manier gevonden, maar het was helaas te laat om te voorkomen dat de Ozzies de Ash terugwonnen, maar wat een Ash was het - tot het punt waar tijdens vakantie tijdens 'het'innings van Ben Stokes, ik moest mijn huurauto stoppen om de laatste overs van een echt opmerkelijke innings te bekijken - tot grote ontsteltenis van de arme Robi!

Weg van cricket, en met Brexit ook nog steeds over ons opdoemend als een grijze en ellendige regenwolk, wilde ik iets delen dat ik Chris Evans deze week in zijn ontbijtshow hoorde zeggen, waarvan ik denk dat vrijwel iedereen die ik ken het ermee eens zal zijn:

"Voorafgaand aan de Brexit, heb ik nog nooit, nooit, ooit iemand gesproken die ik ooit heb gekend over het verlaten van Europa!"

Hij merkte ook op dat er voorafgaand aan de Brexit een officiële enquête werd gehouden (aan wie ik me niet kan herinneren) over de belangrijkste onderwerpen waarop de overheid zich zou moeten concentreren, en Europa verliet niet eens de top 10!

Net als de meerderheid van ons, ben ik echt verloren voor woorden en als je echt gobsmacked wilt zijn, bekijk dit dan 'Kosten van Brexitrekenmachine.

Laten we kijken wat er gebeurt op oktober 31 ... Gulp!


Precies, op meer gelukkiger dingen, dit jaar voor onze jaarlijkse ontsnapping, reisden Robi en ik naar Kroatië. Het was een echt last-minute.com-ding, zonder al te veel planning dat ons helaas in delen heeft ingehaald.

Mijn hoogtepunt was veruit de Plitvicemeren, waar we 1 1 / 2 dagen hebben doorgebracht (vanwege het nogal irritante ticketbeleid dat ze hebben grrrr). Gelukkig beperken ze het aantal bezoekers per dag omdat het belachelijk druk is, dus het is zeker de moeite waard om vroeg wakker te worden om de foto-gelukkige drukte te verslaan!

De kleuren en scènes die je op foto's ziet, doen geen recht, het voelde echt alsof we in een magische sprookje zaten ...

Vanaf hier reisden we naar het zuiden naar Split, vervolgens naar Hvar en uiteindelijk naar Pag waar ik moedig mijn eerste poging ooit deed om naar Wake Boarding te gaan, wat zoals je hieronder kunt zien niet helemaal volgens plan ging ...

Niet mijn meest trotse moment en het werd niet veel beter! Denk dat ik me aan strandtennis zal houden!

En alleen om te lachen, dit was een van de vreemdste ervaringen die ik ooit heb gehad ...

Over het algemeen was het leuk, een beetje duurder dan we ons realiseerden, en zeker niet aan te raden als je een zandstrandvakantie wilt - er zijn er geen! Echt niet zeker of ik terug zou gaan, al was het maar om Dubrovnik te bezoeken.

Juist, genoeg van mijn blurb en op veel meer interessante en belangrijke dingen .... ons oktobernummer van PII!

Maar voordat ik daar aankom, is er een snelle nieuwe functie in het tijdschrift die ik graag wil noemen - onze gloednieuwe redactionele audiopodcasts, wat een enorm populaire introductie is geweest, kun je ze downloaden en beluisteren hier

PII cover meester

Nu voor ons oktobernummer ....!


Wat komt eraan in het oktobernummer van PII

Phil heeft onvermoeibaar gewerkt om nog een onverslaanbaar schema te produceren, met als hoogtepunt een grote focus op Pump & Valve, met niet minder dan 14-functies (ik las deze week een bekend pomptijdschrift dat er maar twee bevatte!)

Zoals u in de reacties hieronder zult lezen, raken we zeker het zweet op onze lezers, die het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf zijn - zonder hen zou u dit lezen!

 1. Industriële automatie
 2. Robotics
 3. Lagers
 4. Niveau Meting
 5. Procestechnische werving
 6. SIL-analyse
 7. Water & Wastewater

* Special: Pumps & Valves focus

Bijdrage van:

 • Albion kleppen
 • ASCO
 • AUMA
 • Bonomi (VK)
 • Borger
 • Dunns Valve Testers
 • Toekomstige marktinzichten op de markt voor stroomopwekkingpompen
 • Houghton International
 • KSB
 • Sulzer
 • TUV Rheinland
 • Watson Marlow
 • Weir Mineralen
 • WES
 • Weir Mineralen

Informeer NU

Advertorial

DPS: £250

Volledige pagina: £150

Halve pagina: £95

Kwartpagina: £65

Display-advertenties:

DPS: £300

Volledige pagina: £250

Halve pagina: £150

Kwartpagina: £100

Onthoud dat PII alleen digitaal is en dat we uw video's in het probleem kunnen opnemen

We bieden ook een GRATIS ontwerpservice

Laatste boekingsdatum: Oktober 10th

 • Dit veld is voor de validatie doeleinden en moet onveranderd worden gelaten.

Dit is wat onze lezers denken ...

Hieronder vindt u een korte selectie van feedback van lezers die Phil ontving van ons laatste nummer via LinkedIn, zoals u zult lezen; zelfs als het misschien niet relevant is, is het nog steeds ...!


Laatste gedachte ....

Ik weet dat er veel doem & somberheid is over de Brexit, maar de industrie gaat nog steeds door en onze lezers blijven lezen, en veel van onze lezers zijn van buiten het VK, er is een vrij zelfs 50 / 50-splitsing, dus daar zijn onze mogelijkheden voor exporteren als huidige Britse klanten voorzichtiger zijn.

Dus weet je, we werken momenteel aan ons 2020-redactionele schema dat een opwindend nieuw formaat zal aannemen, ik zal te zijner tijd verzenden

Tot die tijd bedankt voor het lezen en ik hoop echt dat we je in deze volgende editie mogen verwelkomen

All the best,

Kerel

Lees het augustusnummer van PII

Process Industry Informer verschijnt 6 keer per jaar en wordt gelezen door de technische teams van Management / Senior die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, het onderhoud en de inkoop voor hun specifieke vestiging in de Food & Beverage, Chemicals, Pharmaceuticals, Paper & Pulp, Power Generation, Water, Kunststof en rubber, glas / keramiek / cement, metalen enz. Industrieën.

Wij verzenden 20,000 + digitale kopieën door het VK en Ierland, Europa en de rest van de wereld. Alle nieuwste nummers zijn ook beschikbaar op onze website

Tel: + 44 1428 751188

E-mail: ik[Email protected]

Volg ons

Kopieer link