november 2017

Een inzicht in de wereld van PII's marketingdirecteur Guy Ullmann ...

Oh, en nieuws over elk nummer van PII !!

Guy's WCU

Hallo en welkom op mijn November WCU - de laatste van het jaar!

Dus eindelijk hebben we eindelijk onze nieuwe website, het was zeker een leerervaring en ik heb het gevoel dat ik de 2-jaren van zwangerschap heb doorgemaakt, een maand van werken en de geboorte van Quintuplets heb gekregen!

'Opgelucht' is waarschijnlijk het beste woord om mijn emoties op te sommen. En ook blij om nu weer Twitter-aandelen te vertonen, hoera !!!

We zijn erg blij met het eindresultaat, maar het zal een doorlopend werk zijn en we zijn blij met je feedback.

Er zijn veel nieuwe en verbeterde mogelijkheden en met uw steun willen we creëren het hub voor de procesindustrieën - waar we allemaal zeker profijt van zouden hebben.

Als u uw 2018-campagnes plant, hebben we een 'Quick Quote'sectie binnen ons Media Gebied - als je 1 minuut neemt om het in te vullen, stuur ik je een verrukkelijke citaat

Over watertanden gesproken ... we bereiden nu ons novembernummer voor en het wordt een kerstkraker, hier is Wat komt eraan....


Wat komt eraan in het novembernummer van PII

We willen het jaar graag op een hoger niveau afronden en hopen dat onze toewijding aan onze sterke redactionele opstelling, goed onderhouden circulatiedatabase en concurrerende tarieven u zullen aanmoedigen om in ons laatste nummer van 2017 te boeken.

  1. compressoren - Gezien hun levenscycluskosten
  2. Voorkoming van lagerfout - Leren van lagerschade
  3. Asset Management - Onderhouden van mechanische uitrusting
  4. Waste in the Oceans - Plastic - Creëren met een schoon geweten
  5. Robotics - De evolutie van robotica: ontmoet je nieuwe collega
  6. DDMRP - Wat is DDMRP en hoe kunnen bedrijfsplanners het gebruiken?
  7. 4.0 - Werken als gedigitaliseerde supply chain management-oplossingen
  8. Afvalwater - Alternatieve PO4 verwijderingstechnieken

* Specials

PI-gezichtspunten - Elke uitgave van Phil zal zijn favoriete artikel in Viewpoints selecteren, dit probleem zal zijn:

Slimme productie: wat je moet weten voordat het hier is

BPMA Nieuws - Inclusief een artikel dat rekening houdt met 'KSB Group onderneemt actie tegen inbreuken op Aziatische merk- en handelsmerken'

GAMBICA-artikel - De vierde industriële revolutie - We weten niet wat we niet weten

Lees PII

PII september 2017 Voorzijde Cocer

2018 Mediabrochure - Nu verkrijgbaar!

Informeer NU

Advertorial = £ 95

Display-advertenties:

Volledige pagina: £ 750

Halve pagina: £ 520

Kwartpagina: £ 260

ALLE boekingen bevatten een GRATIS 200 woord 'Advertorial'

Onthoud dat PII groter is dan A4!

Laatste boekingsdatum: November 3rd

  • Dit veld is voor de validatie doeleinden en moet onveranderd worden gelaten.

PII Greatest Hits

PII Greatest Hits

Voor dit probleem heb ik de Top 10 meest gelezen artikelen vermeld sinds mijn laatste WCU in september - zoals je zult zien zijn de statistieken fantastisch, in totaal meer dan 16,000 views in minder dan 2 maanden!

Veel gefeliciteerd Watson Marlow voor nog een andere topplek - ik weet niet zeker wat indrukwekkender is; de bekeken 2,633Of de 238 sociale aandelen!

In elk ander nummer zouden de geplaatste artikelen 2nd of 3rd gemakkelijk hebben gewonnen.

Dus is deze dramatische toename in artikelweergaven te wijten aan onze nieuwe website? Ik zou het graag willen denken na al de moeite die we hebben gedaan! Lang mag het duren!

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Van deze 10 zijn 5-artikelen van Premium PR-leden (vetgedrukt) - de top 3 bestaat uit Platinum / Gold-leden.

Voor mij is het gek om te denken dat die artikelen die niet in het tijdschrift / nieuwsbrief zijn geboekt of niet van PR-leden zijn, geen links / contactgegevens hebben en belangrijke verkoopvragen en verkeer naar hun websites zullen missen - lidmaatschappen begin bij slechts £ 195 voor 12 maanden en garanderen de opname van alle PR op onze website MET links, contactgegevens en afbeeldingen - Het is beslist niet erg, zelfs voor de meest diehard van 'we hebben geen budget'zeggers?

Nee Brainer

PI-gezichtspunten

Onze nieuwe PI Viewpoints-sectie begint echt vorm te krijgen. Het is een volledig gratis gedeelte en we verwelkomen uw bijdrage, u kunt meer lezen over hoe u kunt bijdragen hier.

Merk op dat wWe proberen technische artikelen / service gerichte artikelen te vermijden - we hebben een nieuwssectie en magazine voor die!

Dit is meer een opiniërende en ontspannen benadering, waardoor je de mogelijkheid krijgt om je mening te uiten (en anonieme profielen zijn welkom!)

Ik zal normale berichten indienen, en hieronder zijn mijn eerste twee - voel je vrij om een ​​reactie onder de artikelen te schrijven ...

Hoe ver komt een £ 100-advertentie u echt?

Verward Monkey

GDPR-verordening - waarom vertegenwoordigers van de verantwoord media zullen schijnen


Zoals altijd, bedankt dat je tijd vrij hebt gemaakt om dit door te lezen, ik kom terug in het nieuwe jaar voor nieuws over ons februarinummer en ongetwijfeld mijn ervaringen tijdens de kerstperiode.

All the best,

Kerel

Process Industry Informer verschijnt 6 keer per jaar en wordt gelezen door de technische teams van Management / Senior die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, het onderhoud en de inkoop voor hun specifieke vestiging in de Food & Beverage, Chemicals, Pharmaceuticals, Paper & Pulp, Power Generation, Water, Kunststof en rubber, glas / keramiek / cement, metalen enz. Industrieën.

We sturen 8,500 fysieke kopieën door het Verenigd Koninkrijk en Ierland en sturen onze digitale versie naar een extra 12,000. Alle nieuwste problemen zijn ook beschikbaar op onze website

Tel: + 44 1428 751188

E-mail: ik[Email protected]

Volg ons