maart 2018

Een inzicht in de wereld van PII's marketingdirecteur Guy Ullmann ...

Oh, en nieuws over elk nummer van PII !!

Guy's WCU

Welkom bij het maartnummer van mijn WCU

Als je in het Verenigd Koninkrijk woont, hoop ik dat je geniet van de warme gloed van de lente ... of niet zoals het geval is!

Mijn GROTE nieuws deze maand, is dat na meer dan 2 jaren in ontwikkeling, mijn bijproject, tagme app (Niets te maken met PII en verder gewerkt dan PII uur!), ging live in de App Store deze week en zal in het weekend beschikbaar zijn op Android.

Het is een heel eenvoudig concept waarmee gebruikers met dezelfde interesses verbinding kunnen maken of lokale bedrijven kunnen vinden.

Het is lente!
tagme app

Het heeft al een geweldige PR-verslaggeving ontvangen London.tech en had een bericht op www.europelanguagejobs.com.

Het is een gratis app en dat zou ik doen ENORM op prijs stellen, als je even de tijd neemt om te downloaden en een leuke recensie te schrijven :)

Ik zou natuurlijk een a schuldig zijn enorme IOU

Het kan worden gedownload hier


Wat komt eraan in het aprilnummer van PII

  1. Industriële Boilers - Stoomketels in de procesindustrie
  2. Plantveiligheid - Functionele veiligheid begrijpen
  3. Veiligheid - Betrouwbaarheid in onderhoud
  4. Solids Handling & Processing - 5 eenvoudige stappen om uw productielijn efficiënter te maken
  5. Industrie 4.0 - maar anders
  6. Koelsystemen - Herstel van de thermische prestaties
  7. Chemische Doseren - Verschillende omstandigheden die kunnen leiden tot de noodzaak van een wervingssysteem

Lees PII

PII Voorkant Feb 2018

2018-mediabrochure

Mediabrochure Cover

Informeer NU

Neem contact met ons op voor een offerte voor Advertorial en Reclame

Laatste boekingsdatum: april 4

  • Dit veld is voor de validatie doeleinden en moet onveranderd worden gelaten.

PII Greatest Hits

PII Greatest Hits

Hier zijn de best gelezen 10-artikelen op onze site, sinds mijn laatste WCU in januari, met nog een interessante eerste ...!

Dus het lijkt dat mijn woorden van wijsheid behoorlijk populair lijken :) Ik zou een boek over dit onderwerp kunnen schrijven om eerlijk te zijn.

E-mailmarketing verandert drastisch en bedrijven moeten zich aanpassen - u en ik weten allebei dat we te veel e-mails ontvangen en ik ben ook meer dan doodmoe dat 'wij'-media waarschijnlijk een grote meerderheid van hen vormen!

Er begint zich echter een patroon te vormen, de Gezichtspunten artikelen trekken echt veel engagement aan, daarom verbaast het me zozeer waarom U profiteer hier niet van - stop met uitstellen en begin met schrijven !!

Ik aan de top (alweer!)

Ik aan de top (alweer!)

De MEEST kosteneffectieve vorm van PPC

Van de top 10 zijn 7-artikelen van onze Premium PR-leden (vetgedrukt) - de andere 3 komen uit de sectie Viewpoints.

Ik kan je ook vertellen dat de best beoordeelde PR van Amazon Filters 283-website-doorkliks heeft ontvangen van 283 UNIQUE IP's. En je kunt zien aan hun recentere PR de resultaten zijn even indrukwekkend:

Amazon-filters Click-through rapport

Te veel PR-afzenders hebben zo'n negatieve houding ten aanzien van het betalen voor dekking, maar de resultaten zijn hier te zien in zwart-wit. Vergelijk de ROI met PPC en er is geen vergelijking, en ik wed dat mijn achterste dollar de leadkwaliteit veel hoger is.

Ons lidmaatschappen omvatten een groot aantal andere functies, dus voor degenen die een 'geen budget voor PR-beleid'je kunt de bestelling verbergen als digitale reclame :)


Shameless Tagme app plug :)

OK, ik kon niet, geen stiekem voorbeeld van mijn App toevoegen :)

Ezine Focus: Process Measurement & Instrumentation

Onze eerste e-zine heeft lovende kritieken ontvangen, met ongelooflijk positieve feedback van lezers, adverteerders en bureaus.
Als je onze eerste editie hebt gemist, kun je hieronder lezen en we werken nu aan onze volgende editie Drives & Motors - stuur me een e-mail als je geïnteresseerd bent om opgenomen te worden - [Email protected]Dus een nogal Tagme-app-gerichte editie waarvan ik hoop dat je het niet erg vindt. Het is al zo lang een groot deel van mijn leven en ik hoop echt dat het gebruikers helpt zoals het bedoeld is. Nogmaals, uw steun en feedback zouden ongelooflijk gewaardeerd worden.

En natuurlijk hoop ik ook dat we uitkijken naar uw opname in ons aprilnummer.

All the best,

Kerel

Process Industry Informer verschijnt 6 keer per jaar en wordt gelezen door de technische teams van Management / Senior die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, het onderhoud en de inkoop voor hun specifieke vestiging in de Food & Beverage, Chemicals, Pharmaceuticals, Paper & Pulp, Power Generation, Water, Kunststof en rubber, glas / keramiek / cement, metalen enz. Industrieën.

We sturen 8,500 fysieke kopieën door het Verenigd Koninkrijk en Ierland en sturen onze digitale versie naar een extra 12,000. Alle nieuwste problemen zijn ook beschikbaar op onze website

Tel: + 44 1428 751188

E-mail: ik[Email protected]

Volg ons