januari 2018

Een inzicht in de wereld van PII's marketingdirecteur Guy Ullmann ...

Oh, en nieuws over elk nummer van PII !!

Guy's WCU

Hallo en welkom bij mijn eerste WCU van 2018!

Ik hoop dat je een positieve start hebt gehad van het nieuwe jaar, wat toevallig het jaar van de hond is, en ik overweeg momenteel om een ​​van deze donzige monsters toe te voegen aan het Ullmann-huishouden (dat zou me wat meer tijd moeten kopen voor de rugrats zeker !?) Alle woorden van wijsheid uit ervaring met het bezitten van een husky zijn meer dan welkom!

Aan Husky of niet aan husky?

Het lijkt erop dat de wereld gek is gegaan - in meer dan één opzicht ...

We ontvangen elke week meer en meer PR, het is bijna een fulltime baan, het slepen van het probleemloze, laat staan ​​antwoorden, bewerken en uploaden naar de website, sociale media en nieuwsbrieven of publiceren in het magazine. Maar dit is wat ik niet begrijp:

Als leverancier of agentschap betalen uw klanten u voor uw producten en diensten.

Als u PR schrijft, investeert u tijd, moeite en geld om deze te schrijven, die u vervolgens naar een zorgvuldig geselecteerd aantal media stuurt die goed bij uw bedrijf passen.

Als media zorgen onze producten en diensten ervoor dat uw PR wordt gezien en gelezen door zoveel mogelijk relevante mensen. En omdat dit ons product is, zorgen we ervoor dat dit klopt, toch? Blijkbaar niet....

Dus ik zou graag willen weten, waarom in de wereld van vandaag sommige bedrijven een beleid hebben om niet te betalen, of geen budget achterlaten om PR te promoten? Het is absoluut gek, of is het een feit dat ze niet veel vertrouwen hebben in hun PR, dus zal het geen budget ondersteunen, waarom zou je het dan in eerste instantie verzenden?

Ik heb een aantal wrok jegens de industrie, maar dit moet wel zo zijn ('Pop-up' media die al 5 minuten rond zijn en beweren dat 100k + e-mailabonnees ook erg dichtbij zijn, maar ik weet zeker dat je dat niet bent goedgelovig genoeg om dit te geloven !?).

We zijn meer dan gelukkig om samen met bedrijven te werken aan jaarlijkse campagnes met PR-promotie als onderdeel van die campagne, maar degenen die niet van plan zijn om media te ondersteunen, zouden echt een andere bron moeten vinden om via te promoten, aangezien dit zeker niet kan doorgaan - of één door een gerenommeerde tijdschriften, zoals de recente sluiting van Solids & Bulk, zijn onvermijdelijk.

PII is altijd gericht geweest op het leveren van redactionele kwaliteit van hoge kwaliteit, zonder de druk om advertenties naast te plaatsen, maar aangezien steeds meer bedrijven redactionele reclame zonder reclameondersteuning aanbieden, is het misschien tijd voor tijdschriften om te gaan kosten in rekening brengen voor redactioneel gebruik?

Iets in de industrie moet veranderen.


Wat komt eraan in het januari nummer van PII

In ons eerste nummer van 2018 hebben we de eerste van 3 Solids Handling & Processing Supplements, de eerste van 3 BPMA nieuwsbrieven en onze gebruikelijke reeks van actuele en interessante feature-artikelen, uitgaand naar onze 8,500-lezers en 15,000 e-mailabonnees.

  1. Robotics - Oplossen van de productiviteitskloof in het VK met robotica
  2. Conditie Onderhoud - Bereken de kosten van het bedrijf als uw apparatuur faalt?
  3. Pumps & Pumping - Houd de controle over de dosering met pc-pompen
  4. Gezondheid & Veiligheid - Aandacht besteden aan metaalbesmettingsrisico's
  5. Robotics - De evolutie van robotica: ontmoet je nieuwe collega
  6. Digital Twinning - De digitalisering van de productiesector
  7. Cyber ​​Security - Zijn fabrikanten klaar voor Ransomware?

* Specials

PI-gezichtspunten - Elke uitgave van Phil zal zijn favoriete artikel in Viewpoints selecteren, dit probleem zal zijn: Het belang van 'goede gegevens' bij het afstemmen van PID-loops

Solids Handling & Processing Supplement - Inclusief 3-functies

BPMA Nieuws

Lees PII

PII november 2017

2018-mediabrochure

PII 2018 Mediabrochure

Informeer NU

Advertorial = £ 95

Display-advertenties:

Volledige pagina: £ 750

Halve pagina: £ 520

Kwartpagina: £ 260

ALLE boekingen bevatten een GRATIS 200 woord 'Advertorial'

Onthoud dat PII groter is dan A4!

Laatste boekingsdatum: Februari 2nd

  • Dit veld is voor de validatie doeleinden en moet onveranderd worden gelaten.

PII Greatest Hits

PII Greatest Hits

Ik heb opnieuw de best gelezen 10-artikelen op onze site vermeld, sinds mijn laatste WCU in oktober, met een interessante winnaar ;-)

Welnu, dit is een primeur, en ik moet toegeven dat ik enigszins verrast ben, in feite ben ik best wel trots op de reactie die mijn artikel over afbeeldingen voor PR en websites heeft gemaakt - 6,000 + weergaven, in slechts 5 weken!

Toegegeven, het heeft enige tijd geduurd om me voor te bereiden, inclusief het downloaden en leren van bewerkingssoftware die ik nog nooit eerder heb gebruikt, maar het was echt snel en eenvoudig en hielp me mijn punt te maken over het bewerken van afbeeldingen.

Bedankt aan iedereen die de post heeft gedeeld en degenen die me een snelle e-mail hebben gestuurd - het meest op prijs gesteld. En ja ik ben beschikbaar voor vergelijkbare artikelen ;-)

Wat ook interessant is om naar de top te kijken, 10, 4-vermeldingen zijn van ons Gezichtspunt - Damien is zeker een geweldige reactie aan het creëren, zijn laatste post heeft 52-aandelen en telt. Waarom deel je niet ook wat van je kennis en ervaring?

Zoals altijd wordt de top 10 ook gedomineerd door onze Premium PR-leden, die zeker een goede PR-exposure waarderen ;-)

U kunt onze PR-lidmaatschap bekijken hier

Ik aan de top!

Ik aan de top! :)


Faken tot je het haalt

Over het onderwerp 'Pop-up' media vond ik dit verhaal over hoe een nep-restaurant het Londense nee werd. 1 restaurant op Tripadvisor absoluut briljant. Het gaat laten zien wat een zwakke wereld waarin we nu leven, waar valse recensies (of lezersfiguren) het voortouw nemen. Misschien is dit een wake-up call?


Verlegen en met pensioen, wijs of brutaal ... u beslist!

Vanwege de grote vraag hebben we onze gecombineerde pakketpromotie uitgebreid, die blootstelling biedt aan onze populairste services op onze website, nieuwsbrief en sociale kanalen. Lees verder hier


E-zine serie

Er is nog steeds tijd om onze eerste e-zine te boeken, volledig gefocust o Process Measurement & Instrumentation.

U kunt hieronder een mockup bekijken en alle details bekijken hier


Dus een vrij pittige start van het nieuwe jaar, en ongetwijfeld een paar veren gegolfd, maar hopelijk ook een paar veranderingen in houding - we leven in hoop!

Bedankt dat je de tijd neemt om dit te lezen en als je opmerkingen hebt, stuur me dan een e-mail.

All the best,

Kerel

Process Industry Informer verschijnt 6 keer per jaar en wordt gelezen door de technische teams van Management / Senior die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, het onderhoud en de inkoop voor hun specifieke vestiging in de Food & Beverage, Chemicals, Pharmaceuticals, Paper & Pulp, Power Generation, Water, Kunststof en rubber, glas / keramiek / cement, metalen enz. Industrieën.

We sturen 8,500 fysieke kopieën door het Verenigd Koninkrijk en Ierland en sturen onze digitale versie naar een extra 15,000. Alle nieuwste problemen zijn ook beschikbaar op onze website

Tel: + 44 1428 751188

E-mail: ik[Email protected]

Volg ons