← Terug naar categorie Flowmeting en -regeling

Low Flow Flowmeters Ideaal voor vrijwel elke Low Flow-toepassing

lage stroomstroommeters

Titan Enterprises is een toonaangevende internationale fabrikant van ultrasone flowmeters die in staat zijn om een ​​zeer laag debiet te meten, tot 2 ml / min.

Het Atrato-assortiment van inline lage flowflowmeters van Titan Enterprises maakt gebruik van gepatenteerde ultrasone technologie, waardoor het met uitstekende nauwkeurigheid kan werken over zeer brede stroombereiken (0.002 tot 20 liter / minuut).

De robuuste, schone boringconstructie maakt de Atrato ideaal voor vrijwel elke toepassing met weinig stroming, van onderzoek en ontwikkeling tot industriële processen en zelfs dosering van chemisch uitdagende vloeistoffen.

lage stroom debietmeters

De ultrasone geluidsgolven die door de Atrato-stromingsbuis stromen, zijn symmetrisch en als resultaat zullen eventuele veranderingen in het snelheidsprofiel van een vloeistof over de diameter van de buis worden uitgemiddeld door het signaal wanneer het van de zender naar de ontvanger gaat. Het resultaat is dat de Atrato ongeëvenaarde prestaties levert bij het meten van lage stromen, zowel laminair als turbulent, en is ook grotendeels immuun voor viscositeit.

Het Atrato-assortiment van inline ultrasone stromingsmeters met laag debiet biedt een uitstekende turndown (> 200: 1), herhaalbaarheid (+/- 0.5%), lineariteit en nauwkeurigheid beter dan +/- 1.0% van de aflezing. Er zijn verschillende modellen beschikbaar voor het meten van de vloeistofstroom van -10 ° C tot + 110 ° C en drukken tot 30 bar (435 psi).

Atrato inline low flow ultrasone flowmeters beschikken over een USB-interface waarmee gebruikers de snelheid en het totaal op hun pc direct kunnen controleren, terwijl ook enkele van de bedrijfsparameters, zoals de pulsresolutie en eenheden, kunnen worden gewijzigd.

Voor meer informatie kunt u bezoek hier of neem contact op Titan Bedrijven op + 44-1935-812790 / [Email protected].

Titan Enterprises Limited

Fabrikant van high performance off-the-shelf en op maat gemaakte debietmeter systemen

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via