← Terug naar Data Acquisition, Networking, Comms & IIoT categorie

DuPont Sustainable Solutions kondigt partnerschap met Guardhat aan om de strategie voor digitale en gegevensanalyse te verbeteren

Guardhat

DuPont Sustainable Solutions (DSS) heeft een samenwerking aangekondigd met Guardhat, een bedrijf voor industriële veiligheidstechnologie dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van wearables, infrastructuur en softwareplatforms om een ​​veiligere en productievere werkomgeving te bieden.

Door deze samenwerking zullen DSS en Guardhat samenwerken om geavanceerde, schaalbare oplossingen te ontwikkelen die bruikbare, realtime gegevens bieden voor industriële bedrijven die hun werknemers beter willen beschermen.

"We zien dat industriële bedrijven nieuwe technologieën omarmen in hun bedrijfsomgeving, en daarmee enorme hoeveelheden gegevens verzamelen over de prestaties van hun fysieke activa,"

zei Davide Vassallo, Global Managing Director voor DuPont Sustainable Solutions.

"Dit heeft bedrijven ongekende mogelijkheden geboden om de operationele workflows te verbeteren door gebruik te maken van de inzichten die uit deze gegevens zijn getrokken. 'Smart' Personal Protection Equipment (PPE) is de volgende fase van de digitale transformatie voor industriële bedrijven, waardoor operators slimmer en veiliger kunnen werken. "

Dankzij deze baanbrekende technologieën kunnen bedrijven gegevens vastleggen over waar en wanneer werknemers worden geconfronteerd met risico's en gevaren. Door analyse van de gegevens die door deze apparaten worden geproduceerd, kunnen bedrijven ongeëvenaarde inzichten ontsluiten die operationele leiders kunnen informeren over hoe zij hun veiligheidsbeheersystemen kunnen verbeteren en letsel en ongevallen op de werkplek kunnen verminderen.

"We combineren onze geavanceerde internetgerelateerde technologie met betrouwbare veiligheidsapparatuur om een ​​3D-ruimte en een holistische kijk op de werkomgeving van elke gebruiker te creëren,"

zei Saikat Dey, Guardhat medeoprichter en CEO.

"Hierdoor kunnen we ongevallen op de werkvloer actief voorspellen en voorkomen."

"De toepassing van dergelijke technologieën biedt veel potentieel om werknemers te beschermen in omgevingen met veel gevaar,"

zei Alexey Lesin, Global Practice Leader, Digital and Innovation for DuPont Sustainable Solutions.

"Ze bieden medewerkers realtime waarschuwingen wanneer ze een gevaar vormen, waardoor ze het risico snel kunnen herkennen en op de juiste manier kunnen handelen. Supervisors ontvangen ook een waarschuwing, zodat ze een juist beeld krijgen van de risico's die hun werknemers tegenkomen en een kans om dergelijke risico's in de toekomst te beperken. "

"Wij van DuPont Sustainable Solutions werken samen met onze klanten om 'slimme' PBM's op hun werkplek te introduceren en analyseren de gegevens die door deze apparaten worden gegenereerd om belangrijke inzichten over hun werkelijke veiligheidsprestaties in real time te verkrijgen."

vervolgde Lesin.

"Vervolgens maken we gebruik van onze ervaring, getoetst aan duizenden klantbetrokkenheid, evenals de expertise van DuPont om bedrijven te adviseren over hoe zij hun veiligheidsbeheersystemen kunnen aanpassen aan de reële risico's waarmee hun werknemers worden geconfronteerd."

DuPont Sustainable Solutions is voornemens nieuwe, innovatieve technologieën - inclusief die van Guardhat - te integreren in haar klantenopdrachten overal ter wereld.

"De pilotresultaten zijn inspirerend en hebben ons ertoe aangezet om onze relatie met Guardhat te verdiepen. Door de innovatieve technologieën van Guardhat en onze diepgaande kennis en ervaring in operaties te combineren, bieden we industriële bedrijven de middelen om een ​​echte doorbraak te maken in hun veiligheidsprestaties, "

zei Vassallo.

www.dupont.com

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.