← Terug naar categorie Condition & Vibration Monitoring

3D bewaking van machines en apparatuur

Beschadigen makkelijker op te sporen in 3D
Het is nu gemakkelijker dan ooit om schade of vervuiling in machines en apparatuur te detecteren met behulp van het B & R APROL procescontrolesysteem. De meetresultaten van trillingen worden nu gevisualiseerd in een interactieve 3D-afbeelding om bedieners en onderhoudstechnici te helpen de prestaties te optimaliseren.

Duidelijk overzicht van de FFT
Het trillingsmeetsysteem maakt gebruik van een snelle Fourier-transformatie (FFT) om storingsfrequenties te identificeren. 3D-afbeeldingen maken de resultaten eenvoudig te interpreteren. Wanneer meerdere meetreeksen gelijktijdig worden weergegeven, zijn wijzigingen in meetpunten in één oogopslag zichtbaar.

Automatische harmonische berekeningen
Het berekenen harmonischen kan helpen identificeren welke frequentie wordt veroorzaakt door een trilling. De eerste harmonische wordt handmatig bepaald door een piek selecteren. De resterende harmonischen worden automatisch berekend en weergegeven in het 3D afbeelding.

Detect schade vroeg
Markering kant bands helpt om fouten te identificeren voor specifieke frequenties. De gebruiker definieert de basisband en de eerste zijde band met de hand. APROL dan berekent automatisch en wijst op de resterende kant bands. Deze tools helpen gebruikers te identificeren schade frequenties snel en gemakkelijk voor de vroege opsporing van beschadiging of verontreiniging.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.