← Terug naar categorie Filtratie, scheiding en magnetische scheiding

316L roestvrijstalen filters waarop u kunt vertrouwen

axium proces

Axium Process heeft zijn assortiment hygiënische roestvrijstalen filters ontwikkeld die gebruiksgemak, eenvoudig onderhoud, betrouwbaarheid en uitstekende kwaliteit voorop stellen.

Het standaard filterassortiment is beschikbaar met korte levertijden om aan de vraag van de klant te voldoen en heeft een 90-graad of in-line behuizingsoptie met volledig uitwisselbare en vervangende elementen. De elementen, die veilig kunnen worden verwijderd zonder speciaal gereedschap, gereinigd of gestoomd en snel weer in gebruik worden genomen, waardoor onnodige stilstandtijd wordt verminderd, zijn verkrijgbaar in wigdraad, gesinterde gaas en geperforeerde buis met een filterbereik van 5 micron tot 8000 micron .

Axium's filters bieden een betrouwbare oplossing voor kritieke toepassingen zoals een voorfilter voor pompen of afvalafvang voor CIP. Het populaire wigdraadontwerp wordt veel gebruikt voor toepassingen waarbij productconsistentie en gladheid essentieel zijn en voor poederdispersietoepassingen.

Het gesinterde gaasscherm is ideaal voor hoge of lage temperaturen en wordt in de farmaceutische, voedingsmiddelen- en drankenindustrie gebruikt voor het verwijderen van zwevende stoffen, microschilfers, vezels en voor het voorkomen van glasbesmetting. Voor procesveiligheidstaken of grove filtratietoepassingen biedt het geperforeerde buisscherm van het bedrijf een robuuste en flexibele oplossing.

Wanneer complexere filtering vereist is, kunnen Axium's innovatieve filtersystemen zorgen voor verbeterde procesefficiëntie en substantiële kostenbesparingen door downtime, onderhoud en kosten voor schermvernieuwing te verminderen. De robuuste constructie van het filter maakt automatische of handmatige terugspoelfaciliteiten mogelijk die op het filter kunnen worden gemonteerd zonder de elementen te beschadigen.

Axium's filtersystemen omvatten duplex-, triplex- en multiplex-opties en zijn ontworpen om een ​​kleine voetafdruk, hoge stroomsnelheden en aanzienlijke vuilopnamecapaciteit te geven. Systemen kunnen worden aangepast met ondersteuningsraamwerk, monsterpunten, afvoer, ontluchtingskleppen en manometers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Gale Rudd
Axium Process Ltd, Hendy Industrial Estate, Hendy, Swansea SA4 0XP
Tel: + 44 (0) 1792 883 882
E-mail: [Email protected]
www.axiumprocess.com

Axium Process Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link