← Terug naar categorie Flowmeting en -regeling

TFX Ultra op afstand bewaakt brandkraan voor detectie van stroming en lekkage

TFX Ultra

Bell Flow Systems werd onlangs benaderd door een klant die op zoek was naar een betrouwbare oplossing om een ​​brandkraan op afstand te controleren voor stroomdetectie en lekkage.

De locatie, die zich op afstand bevond, vereist een klemmetingsoplossing om stroommeting te leveren zonder in de pijpleiding te breken. Informatie van de site moet ook op afstand beschikbaar zijn, evenals het verstrekken van visuele alarmen aan exploitanten op het kantoor van de site.

Bell Flow Systems leverde de TFX Ultra flowmeter en leverde een lokale Modbus-uitgang aan een telemetriesysteem van derden. Gegevens van het telemetriesysteem worden opgeslagen op een webportaal met een visuele indicatie van de huidige stroom, totale stroom en diagnostische informatie van de stroommeter. Informatie op de dataportal geeft ook visuele alarmen weer, zodat de operatoren kunnen reageren op lekkage- of flowgebeurtenissen op het kantoor van de vestiging.

TFX Ultra heeft inherente voordelen ten opzichte van traditionele apparaten, met inbegrip van klemmen op de buitenkant van leidingen en niet in contact brengen met de inwendige vloeistof. Voordelen van de TFX Ultra-niet-invasieve flowmeter omvatten meten van een waaier van vloeistoffen met kleine hoeveelheden gesuspendeerde vaste stoffen of beluchting, een tweerichtingsstroommeting en een grote verscheidenheid aan communicatie, waaronder Modbus RTU over RS485-communicatie; Ethernet-aansluitmogelijkheden omvatten BACnet / IP, EtherNet / IP en Modbus TCP / IP-protocollen.

Meters bevatten een groot, eenvoudig te lezen digitale display en een robuuste aluminium behuizing voor gebruik in moeilijke omgevingen. Voor meer informatie over de kosteneffectieve TFX Ultra transit time flow meter kunt u contact opnemen met Bell Flow Systems.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.