← Terug naar de categorie Process Control & Automation

Sensata lanceert nieuw witboek om rol van spreekspoelactuatoren (VCA's) te ontmystificeren

sensata voice coil actuator halfgeleider

Sensata Technologies, een van 's werelds toonaangevende leveranciers van oplossingen op het gebied van sensor, industriële besturing, energiebeheer en elektrische beveiliging, heeft een nieuw witboek gepubliceerd dat onderzoekt hoe spraakspoelactuatoren (VCA's) in toenemende mate worden gebruikt in een steeds groter wordende reeks missiekritieke apparatuur van ventilatoren die patiënten helpen ademen, om de armen van asteroïde-verzamelend ruimtevaartuig te begeleiden.

Getiteld Wat ingenieurs moeten weten over Voice Coil Actuator-technologie, het nieuwe witboek wil de VCA's ontraadselen en laten zien hoe en waarom ze traditionele, maar minder flexibele, op solenoïde gebaseerde apparaten in een breed scala aan toepassingen vervangen. Nu dat krachtige MCU's en nauwkeurige en efficiënte stuurprogramma's direct beschikbaar zijn, zijn geavanceerde lineaire bewegingsontwerpen met VCA's eenvoudiger en goedkoper te implementeren.

James McNamara van Sensata Technologies, de auteur van het witboek, schrijft dat wanneer een technicus op zoek is naar het ontwikkelen van een product dat zeer betrouwbare, zeer herhaalbare en zeer beheersbare bewegingen vereist, ze een kijkje moeten nemen bij VCA's.

Spoelspoelactuators bieden de ingenieur veel voordelen. Ze zijn heel eenvoudig en uiterst robuust, maar zijn net zo exact als de invoer die ze krijgen. VCA's versnellen soepel en snel naar elke positie binnen hun slag met bijna nul hysteresis en worden alleen beperkt door de positie-waarnemende precisie en driver-mogelijkheid van het systeem. Vanwege deze nauwkeurigheid lenen deze apparaten zich uitstekend voor toepassingen zoals medische apparatuur, robotica en industriële procesapparatuur.

Het nieuwe White Paper is gratis te downloaden op www2.sensata.com/vca-wp

Sensata Technologies

Eerst en vooral is Sensata een engineering-gericht bedrijf, met een missie om ingenieurs in een breed scala van sectoren en industrieën in staat te stellen slimmere, meer verbonden oplossingen te creëren voor hun ontwerpuitdagingen

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.