← Terug naar de categorie Drogen & koelen

Chiller Design in vier stappen

chiller ontwerp

Ontwerpers en technische inkopers in de machinebouw kunnen nu dankzij de nieuwe Rittal TopTherm Configurator machines plannen en koeling eenvoudiger dan ooit verwerken.

De online tool helpt gebruikers precies de benodigde koelvermogen bepalen, snel de juiste oplossing, en automatisch te compileren alle technische gegevens - in slechts vier stappen.

"We hebben meer dan 8,000 verzoeken over de configurator in slechts drie maanden, die onderstreept hoe geïnteresseerde klanten zijn in de voordelen die het biedt gehad", zegt Christian Westwood, product manager Rittal voor het klimaat.

De tool, die beschikbaar is in zeven talen is, helpt ontwerpers en technische kopers in de machinebouw te chillers (vloeistofkoelers) snel en gemakkelijk ontwerpen.

De Configurator biedt een nauwkeurige en geautomatiseerde basis voor de berekening van het koelvermogen nodig is, en helpt bij het snel selecteren van de juiste koelmachine in de 1 om kW vermogensbereik 40. Het bereik van de functies bevat interactieve productinformatie op het uitgebreide systeem accessoires.

Gedefinieerd optionele pakketten zijn ook eenvoudig te configureren.
Tekeningen voor het opstellen van offertes of voor engineering kan snel worden gedownload in dwg, pdf, en 3D-pdf-formaten, en gebruikers kunnen ook downloaden stuklijsten, specificaties en teder teksten, evenals koeling en prestaties van de pomp kenmerken. Het betekent dat alle nodige technische gegevens beschikbaar met slechts een paar klikken van de muis en de gegevens kunnen worden tijdens de aanbesteding en bestelprocedure eenvoudig naar de fabrikant verzonden.

De Rittal-configurator is beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands en Russisch op internet.

Meer informatie op www.rittal.co.uk en www.friedhelm-loh-group.comOf op twitterrittal_ltd.

Rittal Ltd

Wij bieden behuizingen, stroomdistributie, klimaatbeheersing, IT-infrastructuur en software & services.

Handtekening: Platina-lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.