← Terug naar categorie Pumps

Modern Wastewater Pumping System lost problemen op

Modern pompsysteem

Uw gebruik van water in uw proces, in veel gevallen, wordt doorgegeven aan de lokale behandelingsinstallatie. Als u een wastafel hebt of gewoon spoelt, is het kans dat u vodden, handschoenen, doekjes en andere diverse afval in een natte put spoelt, waar dompelpompen de overdracht naar de behandelingsinstallatie overbrengen. Als u tijd doorbrengt en de klompen van pompen of afval uit de natte put verwijdert, is er een oplossing om dit te beëindigen.

Onderdompelpompen in natte putten zijn de norm voor meer dan zestig jaar.

Het kan tijd zijn voor uw fabriek om het afvalwaterpompsysteem te moderniseren om deze problemen te beëindigen.

Sommige eindgebruikers zijn van mening dat ze extra budgetgeld moeten besteden aan slijpmachines, balkenschermen en harken, of vuilnismandjes alleen om de afvalproblemen aan te pakken. Extra energiekosten, onderhoud vereist en gewoon vuilnis ophalen is zeker niet productief.

Er is een betere, minder kostbare manier om dit probleem op te lossen.

Een fabrikant van afvalwaterpompsystemen herkende de dure problemen met afval in 2001. Hij heeft ontworpen, gebouwd, getest en bewezen een nieuwe pomptechnologie die hij in 2002 gepatenteerde. Sinds die tijd zijn er duizenden geïnstalleerd waar verstopping een tijdrovend probleem was geweest. Er zijn nu eindgebruikers die hun tijd beter benutten dan het reinigen van afvalwaterpompsystemen.

Dit moderne pompsysteem is innovatief, duurzaam en biedt zelfreinigende pompen die zich zonder menselijke ingrepen schoonmaken. Het systeem wordt niet alleen gecontroleerd maar is volledig in staat om op afstand beheer te maken via een bureaublad, tablet of zelfs een slimme telefoon van overal in de fabriek of zelfs vanuit het thuisbureau in het hele land. U kunt de pompen laten zien en zelfs rapporten bestellen en afdrukken als u dit wenst.

Als u op de hoogte bent van het actuele afvalwaterpompen, krijgt u snel een e-mailaanvraag

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.