← Terug naar categorie Analysers en laboratoriumapparatuur

Mobiele Mercury Analyser de test doorstaat

De Mercury Analyser door Leeds gebaseerd Spectronic Camspec om Qa3 voorzien heeft zijn eerste succesvolle veld baan onlangs.

De Lumex RA-915M Mercury Analyser maakt gebruik van atoomabsorptiespectrometrie (AAS), vergelijkbaar met die welke door andere directe kwik analyzers, maar met de toevoeging van een unieke Zeeman achtergrond correctie functie die het effect van storende verontreinigingen die is een veelvoorkomend probleem bij het meten van aardgas vermindert monsters met behulp van directe AAS.

Qa3's client vereist een draagbare directe AAS kwik analyzer die kan worden ingezet om afgelegen locaties om kwik te bepalen in een schone en droge aardgas stroom met minimale tijd op de site. Een onderzoek van de nieuwe Lumex RA-915M kwik analyser in vergelijking met grotere en minder draagbare apparatuur die doorgaans in dienst goud samensmelting, pre-concentratie en de daaropvolgende regeneratie stappen werd uitgevoerd.

Het parcours betrof de analyse van een kalibratiegas en de resultaten van de twee instrumenten gedurende een periode van zeven dagen waren indrukwekkend.

Het kwik concentraties bepaald met de nieuwe Lumex RA-915M kwik analyzer met verwijzing naar de kalibratiegas (Hg in stikstof) was zeer goed overeen met die van de totale verbranding in zuurstof AAS kwik analyzer met een gemiddeld verschil van ongeveer 3% ten opzichte van een matig groot meetbereik van 6-21ug / m3

QA3s client applicatie was een droog verwerkt koolwaterstofgas zonder aromaten aanwezig en de conclusies waren dat de Lumex RA-915M kunnen worden gemobiliseerd om afgelegen locaties en gebruikt op de batterij indien nodig, kruiscontroles met verbranding / goldtrap / AAS waren in uitstekende overeenkomst voor kalibratie gassen met slechts 3% relatieve verschil

David Muren, Analytische Chemicus op Qa3 merkte op dat 'de nieuwste software veel is verbeterd en biedt niet alleen de gebruiker sterk verbeterde functionaliteit, maar registreert ook alle resultaten voor traceerbaarheid en kwaliteit doeleinden "Qa3 heeft meer dan tien jaar ervaring met de originele Lumex RA-915 kwik analyser, die nog steeds in dienst. Het nieuwe model heeft bewezen robuust en betrouwbaar.

Mark Brereton, Managing Director van Leeds gebaseerd Spectronic Camspec waarin het instrument meegeleverd zei dat hij blij met de resultaten te testen door Qa3 was. Het is nu reeds in de inkomsten verdienen service en leek alsof je zo succesvol en winstgevend als het origineel nog steeds in gebruik.

Spectronic Camspec

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.