← Terug naar categorie Analysers en laboratoriumapparatuur

MCERTS-certificaat behaald door Endress + Hauser

CM44X MCERTS

Endress + Hauser heeft de MCERTS-certificering behaald voor zijn CM44x-analysator en bijbehorende CPS11D-pH-elektrode. De prijs volgt zowel laboratoriumtests als een praktijktest op het effluent van een afvalwaterzuiveringsinstallatie.

De transmitter en elektrode maken gebruik van de unieke Memosens datatransmissietechnologie die in het grootste deel van het analytische bereik van Endress + Hauser wordt gebruikt. Nu kunnen MCERTS-installaties profiteren van de technologie die de problemen van corrosie, lekken en gemeten waardevervorming door vocht elimineert. Memosens maakt onderhoud ook veel eenvoudiger, vermindert de uitvaltijd en verlaagt de levensduurkosten van de meting.

De CM44x is een multi-parameter, meerkanaals apparaat dat ook wordt gebruikt in Endress + Hauser's MCERTS-gecertificeerde reeks automatische en draagbare samplers. Dit biedt overeenkomst en gebruiksgemak voor veel toepassingen die werken volgens de MCERTS-normen. De CPS11D is een algemene pH-elektrode die geschikt is voor de meeste toepassingen waarvoor een gecertificeerd apparaat nodig is, in alle sectoren.

"We zijn erg blij dat we de MCERTS-certificering hebben behaald", zegt David Claridge, Business Development Manager voor water en afval. "Het is het bewijs van Endress + Hauser's toewijding om de procesindustrieën te helpen hun impact op het milieu te beheren."

Neem voor meer informatie contact op met Tel: 0161 286 5050 [Email protected] or www.uk.endress.com/analysis

Endress + Hauser BV

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.