← Terug naar categorie Analysers en laboratoriumapparatuur

Machinery Health Analyser Ontvangt ATEX en IECEx Zone 2 Certification

Machinery Health Analyser

CSI 2140 Machinery Health ™ Analyser ontvangt ATEX / IECEx-certificering voor veiligheid gewaardeerde gebieden

De CSI 2140 Machinery Health Analyzer van Emerson Process Management heeft de ATEX- en IECEx-certificering Zone 2 ontvangen, waardoor de nieuwste generatie draagbare vibratie-analyseapparatuur kan worden gebruikt in gevaarlijke omgevingen. De CSI 2140 verzamelt alle gegevens die nodig zijn om de toestand van een machine zo snel mogelijk te beoordelen, zodat de gebruiker de tijd kan beperken die nodig is om in gevaarlijke omgevingen te zijn.

ATEX en IECEx-normen hebben betrekking op een scala aan technologieën van energieopwekking mariene energie en leiden tot een gedetailleerde proces van onderzoek, testen en beoordelen van apparaten bedoeld voor gebruik in potentieel gevaarlijke omgevingen.

Emerson's CSI 2140, die reeds CSA goedgekeurd voor gebruik in de meeste industriële gevaarlijke gebieden in de VS en Canada, geeft een eerste indicatie van de lagers en de versnellingsbak gebreken voordat ze kunnen leiden tot een machine uitval. Zijn unieke PeakVue ™ signaalverwerking methodologie snijdt door de complexiteit van de machines analyse om een ​​eenvoudige, betrouwbare indicatie van de gezondheid apparatuur.

"Deze goedkeuringen certificeren de CSI 2140 voor gebruik in de meeste gevaarlijke gebieden", zegt Tom E. Nelson, Emerson CSI 2140 senior technologie manager. "Maar even belangrijk is de snelheid waarmee de gebruiker zich door de gevarenzone en terug naar veiliger gebieden kan bewegen. Emerson streeft ernaar onze klanten de producten en diensten te leveren die de veiligheid en de bedrijfstijd verhogen. "

Ga voor meer informatie over Emerson CSI 2140 Machinery Health Analyzer en andere CSI-technologieën naar: www.EmersonProcess.com/csi.

[Email protected]

Emerson Automation Solutions

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.