← Terug naar de categorie Meting en instrumentatie verwerken

Sta op snelheid met de nieuwste gratis webinars met metingen van HBM

hbm webinar

HBM - een marktleider op het gebied van testen en meten - is verheugd de data bekend te maken van haar nieuwste reeks webinars over gratis meettechnologie, die plaatsvinden op de 19th - 21st September 2018.

Ontworpen om te passen in de uitdagende tijdsbeperkingen die vaak het bijwonen van relevante trainingen moeilijk maken, bieden de nieuwste webinars van HBM advies en focus op een verscheidenheid aan onderwerpen.

Aangezien strengere regels voor emissies van scheepsmotoren het voor de industrie moeilijker maken om kosteneffectief te blijven, kunnen betere belastingsmetingen ertoe bijdragen dat schepen zich aan de nieuwe normen houden en toch concurrerend blijven.

Met dit in gedachten, stelt Guy Beaho, Business Development Manager bij HBM, enkele haalbare oplossingen voor om emissies te verminderen en kosten te besparen door nauwkeurige belastingsmetingen in "Verlaging van emissies door belastingsmetingen in maritieme toepassingen", die plaatsvindt op 19 september bij 9 .am (GMT).

Met een bijzondere focus op belasting- en koppeltoepassingen, zal Guy uitleggen hoe nauwkeurige belastingsmetingen kunnen worden bereikt en biedt het waardevolle adviezen over hoe de beperkingen en problemen rond sensorintegratie kunnen worden opgelost.

Dit wordt gevolgd door 'Hoe de onzekerheid van krachtmetingen schatten' die op 20 september bij 9.00am (GMT) zal plaatsvinden. In dit webinar zal Thomas Kleckers, productmanager van HBM, bespreken hoe een schatting kan worden gemaakt van de meetonzekerheid van uw krachtmeting en hoe u de nauwkeurigheid van uw metingen kunt verbeteren.

Ten slotte kunnen deelnemers op 21st september 2018 achterhalen "Bereken resterende spanning van de gemeten druk". Als een van de meest cruciale punten bij het uitvoeren van een restspanningsanalyse, is de berekening van de resultaten, te beginnen bij de gemeten spanningen, dit webinar, zal suggesties en tips geven over hoe de berekening van de resterende spanning door gatenboringen kan worden verbeterd, met enkele praktische voorbeelden en een focus op de typische onzekerheid van dit type analyse.

Elk webinar, dat meestal maximaal 30 minuten in beslag neemt, kan eenvoudig op een later tijdstip worden beoordeeld of eenvoudigweg als opfriscursus worden gebruikt. Als een extra voordeel ontvangen alle geregistreerde deelnemers een link naar het webinar, via e-mail, na de presentatie.

Alle HBM-webinars zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Spaties zijn echter beperkt en beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Reserveer uw plaats door te reserveren bij www.hbm.com/en/3157/webinars/

Neem voor meer informatie contact op met HBM via + 44 (0) 1525 304980 of via e-mail: [Email protected] of bezoek de HBM website op www.hbm.com

HBM UK Ltd

HBM levert test- en meetproducten en -diensten voor een uitgebreid scala aan meettoepassingen in vele industrieën

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.