Evenementen laden

Zoeken naar gebeurtenissen en weergaven Navigatie

Event Views Navigatie

Opmerking: als u de formulierbesturingselementen gebruikt, wordt de inhoud dynamisch bijgewerkt

aankomende evenementen Afspraak toevoegen

juli 2019

PROFIBUS TRAININGSCURSUSSEN - Gecertificeerde PROFIBUS-systeemontwerper

22 juli @ 8: 00 ben ik - 5: 00 pm
Manchester, Manchester, United Kingdom
profibus-logo
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met het ontwerpen, specificeren of aanschaffen van moderne automatiserings- en besturingssystemen op technisch of technisch niveau. De cursus is ook geschikt voor apparaatfabrikanten, systeemintegrators en technische verkoop / marketingmensen die willen weten wat de beste manier is om systemen samen te stellen. De cursus is gericht op het niveau van professionele ingenieurs en er wordt uitgegaan van een basiskennis met de terminologie van het besturingssysteem en de mogelijkheid om eenvoudige technische berekeningen uit te voeren. Volgende ... Meer te weten komen "

september 2019

Opslag en afvoer van poeders en bulkmaterialen

24 september - 26 september

PROFIBUS TRAINING CURSUSSEN - Gecertificeerd PROFIBUS-installatieprogramma

30 September @ 8: 00 am - 5: 00 pm
Manchester, Manchester, United Kingdom
profibus-logo
Een essentiële cursus voor elektrotechnici en technici die hun vaardigheden moeten upgraden om Fieldbus-installatie op te nemen. Deze eendaagse, hands-on cursus leert het ontwerp, de installatie en het testen van complete PROFIBUS-netwerken inclusief DP, PA en optische vezeltechnologie. De cursus behandelt lay-out en beëindiging van de bus, regels en werkwijzen voor de basis, en leert afgevaardigden hoe ze gemeenschappelijke, maar potentieel dure installatieproblemen kunnen voorkomen. Volgende cursussen: 30 Sep, Locatie: Manchester, Provider: MMU Meer informatie en registratie 23 Sep, Locatie: Belfast, Provider: VTC 22 ... Meer te weten komen "

oktober 2019

PROFIBUS TRAINING CURSUSSEN - PROFIBUS Inbedrijfstelling en onderhoudscursus

1 oktober @ 8: 00 ben ik - 5: 00 pm
Manchester, Manchester, United Kingdom
profibus-logo
Een eendaagse cursus die is opgezet als aanvulling op de gecertificeerde PROFIBUS installercursus, met betrekking tot de praktische technieken voor het zoeken naar fouten in "operationele" PROFIBUS-netwerken. Technieken die in de cursus worden onderwezen omvatten het gebruik van een moderne PROFIBUS-analysator, klasse 1 en klasse 2-hoofdfuncties (engineeringtool) om netwerkfouten, apparaatfouten en I / O-problemen te diagnosticeren. Studenten leren ook hoe ze kabel-, verbindings- en apparaatfouten kunnen diagnosticeren en nauwkeurig kunnen lokaliseren. Volgende cursussen: 1 oktober, Locatie: Manchester, Provider: MMU Meer informatie en registratie ... Meer te weten komen "

Overzicht van Particulate Handling Technology

22 oktober - 24 oktober

november 2019

Pneumatisch transportsysteem ontwerp

12 november - 14 november

Roterende kleppen; Ontwerpselectie en operationele problemen

14 november
+ Events exporteren